![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Wygląd tematu |
|
|
#11 |
|
Zasłużony
Data dołączenia: Mar 2008
Podziękowań: 8
Podziękowano mu 8 razy w 6 postach.
![]() |
Konkurs z MP# itp -> Chwilowy przypływ.
Ja bym zakręcił się za supportem Elf&NG, bo narazie ELf sobie daje rade. |
|
|
|
|
#12 |
|
Beginner
Data dołączenia: Oct 2009
Podziękowań: 5
Podziękowano mu raz, w jednym poście.
![]() |
Hmm, malo postów, tematów?
Napiszesz post to warn od muttleya za 30pkt bo "spam, nie na temat".. To sie nie dziwcie ze jest malo ludzi, jakaś swoboda (ale porządek) też musi być.. |
|
|
|
|
#13 | |
|
Pluszowy Misio
|
Cytat:
Myślę i myślę, ale nic nowego wymyślić nie potrafię, jedynie konkurs przychodzi mi na myśl, ale to faktycznie tak jak mówi Coke - chwila moment i ludzie pójdą. |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Beginner
Data dołączenia: Jun 2009
Podziękowań: 0
Podziękowano mu 2 razy w 2 postach.
![]() ![]() |
Nie jestem zbytnio aktywny tutaj jeśli chodzi o posty, ale odwiedzam je co jakiś czas i chętnie zobaczyłbym jak forum odżywa na nowo. Przyciągnęło mnie tu m.in. to, że jest to chyba najlepsza strona ze skryptami do blackd, wszystko jest ładnie uporządkowane itp. itd. nawet na oficjalnej tak nie ma :} Szkoda byłoby to wszystko marnować, bo zbiory skryptów, przynajmniej dla blackd, są porządne.
Przydałoby się jakoś zachęcić ludzi do aktualizowania starych skryptów i tworzenia nowych. Tak jak ktoś już wspomniał, bardziej rozwinąć dział z ng i elfem. IMO brakuje też tutaj shoutboxa, mało się dzieje w offtopicu, a to też pomaga w rozwoju forum i tworzeniu społeczności. Teraz jest poddział "O wszystkim i o niczym" w "Ogólnie o forum", może lepiej by było go wyodrębnić i dać osobno jako dział i do tego stworzyć jakieś inne poddziały typu film, muzyka. Może też jakiś dział typu "multimedia" związany z tibią, do umieszczania jakiś filmików z tibii, jakieś screeny ekip z danych światów, nie wiem, może by takie coś wypaliło. To wszystko co mi wpadło na razie do głowy :) Zróbcie z tym co chcecie :) |
|
|
|
|
#15 |
|
Pluszowy Misio
|
Shoutbox powiadasz? Już parę razy był, ale ostatecznie pomysł odpadał, może tym razem coś bardziej wypali?
Generalnie - twój post jest bardzo pomocny, dzięki :) |
|
|
|
|
#16 |
|
Zasłużony
Data dołączenia: Apr 2009
Podziękowań: 0
Podziękowano mu 0 razy w 0 postach.
![]() ![]() |
Mokrych 13-stek! : D [joke]
Na pewno aktywnych użytkowników :) Może wypadało by powalczyć o miejsce w google pod frazami związanymi z np. elfbotem? Kiedys używano głownie blackdproxy, jak widać on się juz wypalił, więc wypadało by iść z biegiem techniki - poświęcać więcej treści np elfowi .. |
|
|
|
|
#17 |
|
Zasłużony
|
Zredukowac dzialy NG i Blackd, rozszerzyc Elfbota, postarac sie byc oficjalnym supportem
cze |
|
|
|
|
#18 |
|
PWJ Na 200%
Data dołączenia: Sep 2008
Podziękowań: 34
Podziękowano mu 152 razy w 74 postach.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
@Up
Nie trzeba redukować - ale Elf można rozszerzyć. |
|
|
|
|
#19 | |
|
Zaawansowany botter
Data dołączenia: Apr 2008
Podziękowań: 59
Podziękowano mu 5 razy w 4 postach.
![]() |
Cytat:
Skoro wszystko kręci się wokół Elfa, to może nagrodami będą klucze do tego otóż bota? Wracając do tematu.. aktywnych użytkowników ubywa ponieważ albo maja cryminal recordy, ich konta zostały zdeletowane, albo przez sam fakt o massbanach - przestali używać botów co wiąże się z coraz mniejszą populacją na forum ps; szkoda, że czasy z przełomu '08/'09 już nie wrócą :( pozdro dla tych, którzy wciąż odwiedzają to forum.
|
|
|
#20 | |
|
Zasłużony
|
Cytat:
|
|
|
|