![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Wygląd tematu |
|
|
#1 |
|
Pluszowy Misio
|
Witajcie kochani użytkownicy!
Zauważyliśmy chyba wszyscy, że od pewnego czasu ruch na stronie słabnie - nie ma już takiego nawału użytkowników, nie odwiedzacie nas już tak często - a ja się martwię, bo nie chcę zwijać naszego forum, przez brak zainteresowania. Dlatego w tym momencie zwracam się do was - wszystkich którzy czytają ten temat (który tak nawiasem został wysłany wszystkim na mejla - niech ci co zapomnieli o nas, niech sobie przypomną i może się wypowiedzą) co chcielibyście zmienić w botting.pl? Może czego wam aktualnie brak? Jakie rozrywki byście preferowali, jakie konkursy, jakie nagrody? Piszcie, czego byłoby wam trzeba - postaram się jakoś pomóc i razem rozruszamy forum ponownie :) |
|
|
|
|
#2 |
|
Game Over...
Data dołączenia: Mar 2008
Podziękowań: 2
Podziękowano mu 25 razy w 2 postach.
![]() ![]() |
Brak tu ludzi jak sam zauważyłeś, ja mam pytanie jedno czy strona o botach do Tibii ma jeszcze racje bytu?
Nie wiem dokładnie jak wygląda sprawa z botami w tej chwili w grze, ale z tego co wiem jedynie Elf Bot daje sobie rade. Nasze forum było o BlackD i praktycznie wciąż o nim jedynie jest, inne boty na naszej stronie są jako dodatek, brak nimi dużego zainteresowania... Może powinniśmy bardziej zadbać właśnie o dział związany z Elfem? Tylko pytanie czy ma to sens i jest wystarczająco duża liczba ludzi botujących z polski. Niech się wypowie ktoś kto nadal gra/orientuje się w sytuacji. Miło Pekez że się zainteresowałeś stroną, pomyśleć że jeszcze dwa dni temu myślałem kiedy właśnie taki post napiszesz. |
|
|
|
|
#3 | |
|
Low Botter
Data dołączenia: Mar 2009
Podziękowań: 7
Podziękowano mu 2 razy w jednym poście.
![]() |
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Botter
Data dołączenia: May 2009
Podziękowano mu 2 razy w 2 postach.
![]() |
Najlepiej było by rozwinąć elfa, poradniki do niego, skrypty jakieś dać itp
Wtedy może więcej ludzi by było |
|
|
|
|
#5 |
|
Pluszowy Misio
|
Trzeba troszeczkę was rozruszać jak i całe forum, bo bieda - nawet bardzo. Póki poziom aktywnych użytkowników utrzymywał się na poziomie tysiąca, nie bałem się o nas, ale teraz, gdy aktywnych jest około 400 użytkowników - nie fajnie.
Statystyki forum (nawet nie chodzi mi o wyświetlenia) lecą na łeb, na szyję, a ludzie się wykruszają. Sam nie gram w Tibię, ale mam sentyment. Dziennie mamy was już tutaj tylko około 150, postów jest niewiele, tematów także. Co myślicie o jakimś konkursie na gwiazdkę? Może rozdamy jakąś mp3jkę albo pendrive? Albo coś innego ;-)? |
|
|
|
|
#6 |
|
Low Botter
Data dołączenia: Mar 2009
Podziękowań: 7
Podziękowano mu 2 razy w jednym poście.
![]() |
@up
Ja jestem ZA :) |
|
|
|
|
#7 |
|
Beginner
Data dołączenia: Apr 2008
Podziękowań: 5
Podziękowano mu 0 razy w 0 postach.
![]() |
Nic nie jest wieczne. Jest rok szkolny = mniej osób grających w tibie. Są mass bany dlatego część ludzi przestała grać w tym ja :)
|
|
|
|
|
#8 |
|
miszcz melanżuf!
Data dołączenia: Mar 2008
Podziękowań: 30
Podziękowano mu 26 razy w 11 postach.
![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Botter
Data dołączenia: May 2009
Podziękowano mu 2 razy w 2 postach.
![]() |
Wiem, że pewnie będzie to z góy odrzucone, ale może można by było z crackami coś?
|
|
|
|
|
#10 |
|
Pluszowy Misio
|
|
|
|