Zobacz koniecznie!

Zamknij temat

Narzędzia tematu Wygląd tematu
Stary 25-11-09, 19:47   #1
Pekezu
Pluszowy Misio

Data dołączenia: Sep 2007
Podziękowań: 23
Podziękowano mu 40 razy w 16 postach.
Pekezu ma czym się pochwalićPekezu ma czym się pochwalićPekezu ma czym się pochwalićPekezu ma czym się pochwalićPekezu ma czym się pochwalićPekezu ma czym się pochwalićPekezu ma czym się pochwalićPekezu ma czym się pochwalićPekezu ma czym się pochwalićPekezu ma czym się pochwalićPekezu ma czym się pochwalić
Wyślij wiadomość przez MSN do Pekezu Wyślij wiadomość przez Skype™ do Pekezu
Standardowy Czego brak na forum?

Witajcie kochani użytkownicy!

Zauważyliśmy chyba wszyscy, że od pewnego czasu ruch na stronie słabnie - nie ma już takiego nawału użytkowników, nie odwiedzacie nas już tak często - a ja się martwię, bo nie chcę zwijać naszego forum, przez brak zainteresowania.

Dlatego w tym momencie zwracam się do was - wszystkich którzy czytają ten temat (który tak nawiasem został wysłany wszystkim na mejla - niech ci co zapomnieli o nas, niech sobie przypomną i może się wypowiedzą) co chcielibyście zmienić w botting.pl?

Może czego wam aktualnie brak? Jakie rozrywki byście preferowali, jakie konkursy, jakie nagrody?

Piszcie, czego byłoby wam trzeba - postaram się jakoś pomóc i razem rozruszamy forum ponownie :)
Pekezu jest offline  
Stary 25-11-09, 19:57   #2
Onyx
Game Over...

Data dołączenia: Mar 2008
Podziękowań: 2
Podziękowano mu 25 razy w 2 postach.
Onyx jest na ustach wieluOnyx jest na ustach wielu
Standardowy

Brak tu ludzi jak sam zauważyłeś, ja mam pytanie jedno czy strona o botach do Tibii ma jeszcze racje bytu?

Nie wiem dokładnie jak wygląda sprawa z botami w tej chwili w grze, ale z tego co wiem jedynie Elf Bot daje sobie rade. Nasze forum było o BlackD i praktycznie wciąż o nim jedynie jest, inne boty na naszej stronie są jako dodatek, brak nimi dużego zainteresowania...

Może powinniśmy bardziej zadbać właśnie o dział związany z Elfem? Tylko pytanie czy ma to sens i jest wystarczająco duża liczba ludzi botujących z polski. Niech się wypowie ktoś kto nadal gra/orientuje się w sytuacji.

Miło Pekez że się zainteresowałeś stroną, pomyśleć że jeszcze dwa dni temu myślałem kiedy właśnie taki post napiszesz.
Onyx jest offline  
Stary 25-11-09, 20:01   #3
zamaha93
Low Botter

Data dołączenia: Mar 2009
Podziękowań: 7
Podziękowano mu 2 razy w jednym poście.
zamaha93 jeszcze nie znają
Standardowy

Cytat:
Oryginalnie napisane przez Onyx Zobacz post
Nie wiem dokładnie jak wygląda sprawa z botami w tej chwili w grze, ale z tego co wiem jedynie Elf Bot daje sobie rade. Nasze forum było o BlackD i praktycznie wciąż o nim jedynie jest, inne boty na naszej stronie są jako dodatek, brak nimi dużego zainteresowania...

Może powinniśmy bardziej zadbać właśnie o dział związany z Elfem? Tylko pytanie czy ma to sens i jest wystarczająco duża liczba ludzi botujących z polski. Niech się wypowie ktoś kto nadal gra/orientuje się w sytuacji.
Tak masz racje, ELFBOT jest praktycznie niewykrywalny, w przeciwienstwie do blackd i ng... i podobnie jak ty zachecam do poszerzenia informacji i ELFBOCie
zamaha93 jest offline  
Stary 25-11-09, 20:01   #4
Botter'ek
Botter

Data dołączenia: May 2009
Podziękowano mu 2 razy w 2 postach.
Botter'ek jest na ustach wielu
Standardowy

Najlepiej było by rozwinąć elfa, poradniki do niego, skrypty jakieś dać itp

Wtedy może więcej ludzi by było
Botter'ek jest offline  
Stary 25-11-09, 20:02   #5
Pekezu
Pluszowy Misio

Pekezu ma czym się pochwalićPekezu ma czym się pochwalićPekezu ma czym się pochwalićPekezu ma czym się pochwalićPekezu ma czym się pochwalićPekezu ma czym się pochwalićPekezu ma czym się pochwalićPekezu ma czym się pochwalićPekezu ma czym się pochwalićPekezu ma czym się pochwalićPekezu ma czym się pochwalić
Standardowy

Trzeba troszeczkę was rozruszać jak i całe forum, bo bieda - nawet bardzo. Póki poziom aktywnych użytkowników utrzymywał się na poziomie tysiąca, nie bałem się o nas, ale teraz, gdy aktywnych jest około 400 użytkowników - nie fajnie.

Statystyki forum (nawet nie chodzi mi o wyświetlenia) lecą na łeb, na szyję, a ludzie się wykruszają. Sam nie gram w Tibię, ale mam sentyment.

Dziennie mamy was już tutaj tylko około 150, postów jest niewiele, tematów także.

Co myślicie o jakimś konkursie na gwiazdkę? Może rozdamy jakąś mp3jkę albo pendrive? Albo coś innego ;-)?
Pekezu jest offline  
Stary 25-11-09, 20:17   #6
zamaha93
Low Botter

Data dołączenia: Mar 2009
Podziękowań: 7
Podziękowano mu 2 razy w jednym poście.
zamaha93 jeszcze nie znają
Standardowy

@up
Ja jestem ZA :)
zamaha93 jest offline  
Stary 25-11-09, 20:36   #7
Wiceps
Beginner

Data dołączenia: Apr 2008
Podziękowań: 5
Podziękowano mu 0 razy w 0 postach.
Wiceps jeszcze nie znają
Standardowy

Nic nie jest wieczne. Jest rok szkolny = mniej osób grających w tibie. Są mass bany dlatego część ludzi przestała grać w tym ja :)
Wiceps jest offline  
Stary 26-11-09, 00:26   #8
Deykops
miszcz melanżuf!

Deykops's Avatar

Data dołączenia: Mar 2008
Podziękowań: 30
Podziękowano mu 26 razy w 11 postach.
Deykops jest na ustach wieluDeykops jest na ustach wielu
Standardowy

Cytat:
Oryginalnie napisane przez Pekezu Zobacz post
Co myślicie o jakimś konkursie na gwiazdkę? Może rozdamy jakąś mp3jkę albo pendrive? Albo coś innego ;-)?
jeżeli tylko pomoże to czemu nie. Ja proponuję rozszerzyć działu o Elfbocie, ponieważ tylko on jest jedyną realną szansą na to aby przetrwać.
Deykops jest offline  
Stary 26-11-09, 20:11   #9
Botter'ek
Botter

Data dołączenia: May 2009
Podziękowano mu 2 razy w 2 postach.
Botter'ek jest na ustach wielu
Standardowy

Wiem, że pewnie będzie to z góy odrzucone, ale może można by było z crackami coś?
Botter'ek jest offline  
Stary 26-11-09, 20:26   #10
Pekezu
Pluszowy Misio

Standardowy

Cytat:
Oryginalnie napisane przez Botter'ek Zobacz post
Wiem, że pewnie będzie to z góy odrzucone, ale może można by było z crackami coś?
Nie ma takiej opcji ;-)
Pekezu jest offline  
Zamknij temat

Tagi
brak, czego, forum, test

Narzędzia tematu
Wygląd tematu

Zasady Postowania