![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Wygląd tematu |
|
|
#1 |
|
Newbie
Data dołączenia: Mar 2008
Podziękowań: 0
Podziękowano mu raz, w jednym poście.
![]() |
Ostatnio nie da się normalni expić! Przedwczoraj gram spokojnie, wbiłem 71 lv dochodzę do depo i nagle mnie zatrzymuje i widzę tylko jak po kolei wszystkich wylogowuje. Po kilku minutach okazało się, że mass kicki znowu zawitały w Tibii. Kilku h leveli z mojego serva padło, kumpel na Securze prawie się złożył. No i wczoraj expie spokojnie, a tu powtórka z rozrywki... Znowu mass kick. Cipsoft znowu ma jakieś poważne problemy? Myślą, że jeśli ponownie oddadzą 7 dni pacca to wszystko będzie ok? Mnie taka sytuacja już denerwuje i mam jej stanowczo dosyć! Ma ktoś podobnie? I co o tym sądzicie?
|
|
|
|
|
#2 |
|
Zasłużony
Podziękowano mu 3 razy w jednym poście.
![]() ![]() |
hahahah 7 dni pacca za pare kicków ? Nie b?d? smieszny :D Nie oddadz? ci nawet 1 dnia bo serwery dzia?a?y
mnie te? kickne?o jak botowa?em ale nie pad?em na ich szcz??cie ! |
|
|
|
|
#3 |
|
Newbie
![]() |
Z tymi 7 dni pacc chodzi?o mi o to, ?e kiedy by?y ataki DDoS to oddali te par? dni. Nie mówi?, ?e chce pacca za te kilka kicków z 2 dni. Ja chc?, ?eby nie by?o kicków :mad:
|
|
|
|
|
#4 |
|
Zasłużony
![]() ![]() ![]() |
Msskicki to normalka, w np. ?wi?ta gdy masa osób gra.
|
|
|
|
|
#5 |
|
Zasłużony
|
Nie wiem jak dla Ciebie, ale dla mnie wi?kszym problemem s? ludzie - przebywanie na ma?pach jest jak huncenie demonów, po 5 osób po ekranie chodzi.
|
|
|
|
|
#6 |
|
Newbie
![]() |
Nom ludzie to te? spory problem, ale na non-pvp trzeba si? przyzwyczai?. Dzisiaj boci?em na ?rednim barb campie to mi dosz?y 3 osoby i ju? sie nie op?aca?o tam w 4 siedzie?. Na lizardach biega?o 6 osób w tym prawie same 100+ lv. Ehhhh uroki non-pvp :P
|
|
|
|
|
#7 |
|
Guest
|
Nie aktualny i raczej już niepotrzebny temat.
Zamykam |