![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Wygląd tematu |
|
|
#1 |
|
Moderator Próbny
Data dołączenia: Jan 2009
Podziękowań: 13
Podziękowano mu 6 razy w 4 postach.
![]() |
No więc dawno nie grałem w pixelki i się nie orientuję w całym tym bajzlu ale sądzę, że wy, drodzy botterzy tak. Zatem proszę was o pomoc gdyż chcę wybocić sobie dużo kasy do maja (może zrobię Cashmakers Project). Chciałbym abyście pomogli mi w wyborze skryptów i miejscówek do bocenia. Mam takie postacie do wyboru: (Oczywiście wszystkie by chodziły):No więc dawno nie grałem w pixelki i się nie orientuję w całym tym bajzlu ale sądzę, że wy, drodzy botterzy tak. Zatem proszę was o pomoc gdyż chcę wybocić sobie dużo kasy do maja (może zrobię Cashmakers Project). Chciałbym abyście pomogli mi w wyborze skryptów i miejscówek do bocenia. Mam takie postacie do wyboru: (Oczywiście wszystkie by chodziły):
56lvl - 70/6X 42+lvl - 6X/6X Jakieś tam 4x 20lvl i chyba 15lvl - używałem go do lootowania Featherów. Jakie spoty byście doradzili i skrypty (Nie proszę abyście podawali gotowe skrypty czy waye, jedynie powiedzieli, resztą zajmę się sam). Z góry dziękuję Advantage
|
|
#2 |
|
Zasłużony
|
56lvl - 70/6X
42+lvl - 6X/6X Jakieś tam 4x 20lvl i chyba 15lvl - używałem go do lootowania Featherów. 56 level - Shadowthorn lub Dwarf Guardy (wtedy 42 lvl na Shadowthorn) 42 lvl - Kopalnie dwarfów i soldiery 20 lvle - rotwormy, krypta nad thais |
|
|
| Ten użytkownik dziękuje Karid za jego pomocny post. | Advantage (18-01-10) |
|
|
#3 |
|
Botter
Data dołączenia: Dec 2008
Podziękowań: 32
Podziękowano mu 11 razy w 4 postach.
![]() |
56lv - undeady pod mt sternum - spory profit/ cyce pod mt sternum (skrypt muttleya jest okej)/elf fortess cała(z jednym dragiem)/ guardy 2-3 kopa
42lv - to samo co up może być lub kazo soldy i guardy/ ghostalnd + loot seller 20lvle - jednego na gobliny(dobry profit z kamyczków)/jednego na waspy koło ab-niezła kasa z honeycombów/nastepnego rotwormy venore/ ostatniego na fibule ostatecznie można puścic 15lvla - trolle pod ab zeby wbił 20lvl potem na same cyce albo undeady pod mt sternum, ale z jedzeniem ;] pozdro ;)
![]() |
| Tagi |
| cashmaking |
| Narzędzia tematu | |
| Wygląd tematu | |
|
|