![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Wygląd tematu |
|
|
#1 |
|
Beginner
Data dołączenia: Feb 2009
Podziękowań: 4
Podziękowano mu raz, w jednym poście.
![]() |
Witam!
Właśnie zrobiłem sobie CCash Maker'a Jestem w trakcie skillowania Dzisiaj wbije 55/55 Skille Dalej chciałbym zacząć zarabiać lecz kompletnie nie wiem gdzie najlepiej zostawić bota itp. Info o postaci FACC Prof : Knight Lvl : 12 Mlvl : 2 Skille : Będą 55/55 w swordzie Eq: P set dwarvenka Jagged/Serpent sword FACC Jeżeli ktoś się zna ma chęci i czas to prosił bym o hmm jakąś rozpiskę gdzie na jakim lvl'u zostawiać na bota [ chodzi mi o jakieś działające skrypty gdzie można fajne zarobić ] Z góry wielkie dzięki ;) |
|
|
|
|
#2 |
|
Botter
Podziękowań: 5
Podziękowano mu 7 razy w 7 postach.
![]() |
Do przynajmniej 20 lvla mozesz spokojnie zgarniac hajs na trollach w ab, tam jest wystarczajaco miejsca i kasy, zeby do takiego lvla tam bocic. Potem mozesz isc raczej na krypte nad thais, tam jest ladny zarobek bo i duzo hajsu i robi ci loota. Niestety skryptow ci nie moge podac, bo takowych nie posiadam.
Powodzenia. |
|
|
|
|
#3 |
|
Newbie
Data dołączenia: Jan 2010
Podziękowań: 0
Podziękowano mu 0 razy w 0 postach.
![]() |
Zależy na jakim serwerze grasz jak na no-pvp to bedzie duzo botterów a jak pvp no mniej zawsze znajdzie sie jakiś pk mozesz ustawic na foldzie.
|
|
|
|
|
#4 |
|
Beginner
![]() |
Jest to serwer PVP
Chciałęm ustawić na Trole lecz skrypty są jakieś zepsute ;/ Jeden nie potrafił otwierać drzwi a drugi zaraz za drzwiami się zatrzymywał ;/ Poda mi ktoś jakiś ogarnięty skrypt na trole albo coś? Bo na Gobliny to ja raczej nie pojde jeszcze |
|
|
|
|
#5 |
|
Newbie
Data dołączenia: Apr 2009
Podziękowań: 0
Podziękowano mu 0 razy w 0 postach.
![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Beginner
![]() |
@Up
Właśnie tej z tej przeróbki korzystałem i coś źle chodzi. Próbowałem coś zmieniać i dalej to samo ;/ Teraz próbuje na gobach ale widzę, że też są błędy w deposicie a już 3 skrypt ;/ Na nocke zostawiłem jeden sprawdzałem przed ustawieniem i było all dobrze ale to było zaraz przy wejściu na respa włożyłem śmieci do bp zeby było malo capa i poszło włożyć do deppo. Było all dobrze więc zostawiłem a potem jak capa brakło a on był daleko na respie to miał blisko do drabinki na dól [ na poziom 7 - gdzie jest deppo ] i myślał, że tam będzie mógł przejść do deppo ale była ściana i stał tak długo ;/ Ps. Już mam pojęcie co i jak lecz potrzebuje ogarniętego skryptu na trole/gobliny AB Ostatnio edytowany przez Kristo : 24-01-10 o 08:52 |
|
|
|
|
#7 |
|
Misiaqqq <3
|
Tutaj masz trole ab, sam otwiera drzwi tylko klucz musi być w bp, a nie w ammo slocie:
'...Dla takich jak Ty, załatwienie tej sprawy, to kilka ku*ew, jakieś ch*je i pedały. Wybacz, faktycznie dla mnie jesteś matoł, ale ku*wą i szmatą to pozostaje Nowator. To jest hip-hop, nie potrzebnie się napinasz, pewnie jesteś cienki jak sznurówki w mokasynach. O rety, przesadziłem z tym niestety, jesteś cienki jak sznurówki w butach na rzepy...' <33 |
|
|
|
|
#8 |
|
Beginner
![]() |
@Up
Dzieki, ale zapomniałem dodać, że ja mam only Blackd bo elf na viscie 64 nie dziala |
|
|
|
|
#9 |
|
Low Botter
|
jak działa na w.7 to i na viste też działa poszukaj poradnik Apausfo i tam masz wszystko napisane
|
|
|