| Zobacz wyniki ankiety: Czy byłbyś za działem o innych botach? | |||
| Tak, to dobry pomysł. |
|
22 | 62.86% |
| Nie, nie wypali. |
|
13 | 37.14% |
| Głosujący: 35. Nie musisz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Wygląd tematu |
|
|
#1 |
|
Newbie
Data dołączenia: Aug 2009
Podziękowań: 0
Podziękowano mu 0 razy w 0 postach.
![]() |
Witam wszystkich
Mam pytanie : czemu na tym forum nie ma działu o Tibia Auto? Wg mnie jest to bdb bot dla kogoś, komu nie chce się crackować ng lub nie ma kasy na licencję. Uważam to za poważny brak. |
|
|
|
|
#2 | |
|
Byc i miec.
Data dołączenia: Feb 2009
Podziękowań: 1
Podziękowano mu 19 razy w 15 postach.
![]() ![]() |
Cytat:
Masz na tibiasoft.com dzial poswiecony owemu botowi. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Zasłużony
|
Bo TibiaAuto nie rowna sie w najmniejszym stopniu z ElfBotem, TibiaBotem czy Blackd Proxy.
|
|
|
|
|
#4 |
|
Beginner
Data dołączenia: Oct 2008
Podziękowań: 2
Podziękowano mu 2 razy w 2 postach.
![]() |
Wybotowałem 60 knighta na T.A i jestem zadowolony używam go do dzisiaj nie dostałem za tego bota bana na elfie się zawiodłem ponieważ zapłaciłem i po jednej stracie klucza nie chcą mi go wysłać na email czytałem już o podobnych problemach tak wiec T.A dla knighta lub do skillowania jest wystarczający :).
ps.Może mi ktoś przy okazji powiedzieć czy jest możliwość odzyskania elfa? 100 % orginal mam pin cody i inne ale nie chcą mi na email nic wysłać nawet rejestracji na help desk* *nie wiem jak to się pisze. Jak coś to pw :) korzystam z interii Ostatnio edytowany przez exador : 03-08-09 o 23:05 |
|
|
|
|
#5 |
|
Zaawansowany botter
Data dołączenia: Oct 2008
Podziękowano mu 5 razy w 5 postach.
![]() |
Na tibiasoft jest fajny dzial tam tez mozna porozmawiac o tym bocie
|
|
|
|
|
#6 |
|
Pluszowy Misio
|
Tibiasoft to nie my, jeśli będzie zainteresowanie TibiaAuto - zrobimy taki dział :)
|
|
|
|
|
#7 |
|
Byc i miec.
Data dołączenia: Feb 2009
Podziękowano mu 19 razy w 15 postach.
![]() ![]() |
To zrobcie jakas sonde czy cos.
|
|
|
|
|
#8 |
|
Administrator
Data dołączenia: Mar 2008
Podziękowań: 39
Podziękowano mu 39 razy w 24 postach.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bez przesady, równie dobrze można by się przyczepić, że nie ma działu traktującego o NBocie.
Botting.pl jest stroną zrzeszającą użytkowników najpopularniejszych botów, a nie pseudo funkcjonalnych "zabawek", która mają pełnić rolę bota. W bezpośrednim starciu Tibia Auto nie masz szans z NG, Elfbotem, czy BlackD Proxy. Możliwe, że zrobimy jakiś dział, który będzie traktował o wszelkich innych botach, ale to będzie jeden mały dział, a nie oddzielna sekcja jak w przypadku NG, Elfa i BlackD. |
|
|
|
|
#9 | |
|
Newbie
Data dołączenia: Jul 2008
Podziękowań: 3
Podziękowano mu 0 razy w 0 postach.
![]() |
.
Cytat:
Nikt z userów nie dostał bana to raz, depositer to 2, loot seller 3, screen button to 4, ładny design to 5, rozbudowany cavebot to 6, konwerter wpt z NG to 7, jest za friko to 8, amulet, ring reloader bez żadnych skryptów, trening na monku i slimie bez żadnych skryptów, nawet ostatni tępomłot może korzystać ze wszystkich funkcji a np. w NG czy BDP czy ELFBOCIE nie ;) Nbot ustępuje jedynie elfbotowi także wiesz ^^ |
|
|
|
|
|
#10 | ||||
|
Administrator
Data dołączenia: Mar 2008
Podziękowań: 39
Podziękowano mu 39 razy w 24 postach.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ponadto już oficjalna strona projektu mówi sama za siebie o poziomie i bota i jego autora. Cytat z ich forum ;-) Cytat:
Ostatnio edytowany przez Orion : 07-08-09 o 11:16 |
||||
|
|