![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Wygląd tematu |
|
|
#1 |
|
Pluszowy Misio
|
Mam dla was specjalny prezencik - serwer Mumble.
Mumble jest programem umożliwiającym porozumiewanie się głosowe między użytkownikami danego serwera. Przypomina to konferencję telefoniczną, gdzie grupa osób rozmawia ze sobą w tym samym czasie. Główną grupą docelową, dla której przeznaczony jest klient Mumble, są gracze. Komunikator jest wykorzystywany podczas rozgrywki do przekazywania sobie wzajemnie informacji odnośnie położenia przeciwnika. Jego głównymi atutami w porównaniu do TeamSpeak oraz Ventrilo jest wysoka jakość dźwięku oraz otwartość oprogramowania. Dane dostępowe: IP: 91.206.27.170 port: 3819 Ściągamy mumble albo z mumble.pl albo stąd. Kanałów jest niewiele, na życzenie dla użytkowników mogę zrobić im kanały własne, mogę zrobić także komuś kanał na hasło :-) Pozdrawiam i życzę miłej zabawy. |
|
|
|
|
#2 |
|
Botter
Data dołączenia: Feb 2009
Podziękowań: 5
Podziękowano mu 7 razy w 7 postach.
![]() |
Juz sciagam i zaraz wyprobuje :>
Jesli jest taka opcja, prosilbym o swoj pokoj, tzn. kanal ;D |
|
|
|
|
#3 |
|
Misiaqqq <3
|
Check it out!
'...Dla takich jak Ty, załatwienie tej sprawy, to kilka ku*ew, jakieś ch*je i pedały. Wybacz, faktycznie dla mnie jesteś matoł, ale ku*wą i szmatą to pozostaje Nowator. To jest hip-hop, nie potrzebnie się napinasz, pewnie jesteś cienki jak sznurówki w mokasynach. O rety, przesadziłem z tym niestety, jesteś cienki jak sznurówki w butach na rzepy...' <33 |
|
|
|
|
#4 |
|
Pluszowy Misio
|
Dobra, generalnie rzecz biorąc sprawa wygląda tak:
Możecie się zarejestrować, po rejestracji możecie tworzyć kanały tymczasowe. Ja mogę tworzyć wam też wasze, prywatne, ale jeśli nie ma takiej potrzeby - użyjcie tymczasowego. Kanałów jest ile jest parę, do takiego typowego ciupania jest 5, jest kanał do AFKowania, gdzie wycisza mikrofony i kanał ogólny. Dodatkowo na samym dole kanał Apausfo i nasz - kadrowy. Kadrowi mogą się zgłosić po hasło do mnie na gadu-gadu. Jak dodawać hasła, jak już dostaniecie kanał z hasłem? Serwer -> hasła dostępu i tam je dodajecie. Jeśli są pytania czy coś - walcie. :-) |
|
|
|
|
#5 |
|
Misiaqqq <3
|
Macie to .?
![]() lol DOWN lol, a jak bede miec 60 osob na kanale? pograne xd
'...Dla takich jak Ty, załatwienie tej sprawy, to kilka ku*ew, jakieś ch*je i pedały. Wybacz, faktycznie dla mnie jesteś matoł, ale ku*wą i szmatą to pozostaje Nowator. To jest hip-hop, nie potrzebnie się napinasz, pewnie jesteś cienki jak sznurówki w mokasynach. O rety, przesadziłem z tym niestety, jesteś cienki jak sznurówki w butach na rzepy...' <33 Ostatnio edytowany przez Apausfo : 21-01-10 o 22:20 Powód: down |
|
|
|
|
#6 |
|
Pluszowy Misio
|
... pisałem, że Mumble jest do gier ;-)
To oznacza, że pokazuje ludzi w twoim kanale w trakcie gry, do tego pokazuje, kto aktualnie mówi. |
|
|
|
|
#7 |
|
Botter
Data dołączenia: Feb 2009
Podziękowań: 5
Podziękowano mu 7 razy w 7 postach.
![]() |
Ja takie cos mam jak gram w csa, ale to troche nieprzyjemne, bo mam wrazenie, ze troche mi gre laguje :>
@down Dzia. Ostatnio edytowany przez Own_3d : 21-01-10 o 22:58 |
|
|
|
|
#8 |
|
Banned
|
Konfiguracja > Ustawienia > Zaawansowane > Nakładka > Włącz nakładkę (odznaczamy i nie ma nicków)
|
|
|
|
|
#9 |
|
Emeryt
Data dołączenia: Aug 2008
Podziękowań: 3
Podziękowano mu 0 razy w 0 postach.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Całkiem ciekawy programik głos jest o wiele lepszy niż na ventrillo i program ciekawszy w obsłudze :DDD Wbijajcie Ludzie = D
Masz Problem Z Botem napisz PW postaram się pomóc Project of Urban & Skalik und kolek54321 [Close] Muttley, Sopelek, Slugon and Skalik Multi Project[Close] Jeżeli ciało A, działa na ciało B siłą to ciało B może mu dać w pysk. Problemy z matematyką? Zadzwoń! 0-800-[(10x)(13i)^2]-[sin(xy)/2.362x] Każdy przejaw chamstwa, arogancji, agresji, wulgarnego ubliżania, naruszenia dóbr osobistych użytkowników Forum, działania na szkodę Forum lub jego użytkowników |
|
|
|
|
#10 |
|
Pluszowy Misio
|
Muszę kupić mikrofon lepszy, to wtedy może zrobimy wieczorek z ciekawą osobą, weźmie się jakiegoś zbanowanego znanego i z nim pogadamy albo coś ;-)
|
|
|
![]() |
| Tagi |
| bottingowy, mumble, serwer |
| Narzędzia tematu | |
| Wygląd tematu | |
|
|