![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Wygląd tematu |
|
|
#1 |
|
Administrator
Data dołączenia: Mar 2008
Podziękowań: 39
Podziękowano mu 39 razy w 24 postach.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Drodzy użytkownicy,
Wszystko, co ma swój początek, ma też swój koniec. Przez prawie trzy lata spędzone razem wiele się wydarzyło. Były momenty wesołe, lecz zdarzały się też chwile smutne. Wiele było żartowania, lecz nie obyło się także bez kłótni, czy afer. Te wszystkie wydarzenia, dobre, jak i złe, wesołe lub smutne, składają się na historię tego serwisu, w którego istnienie każdy z nas włożył trochę pracy i kawałek serca. Na wielu z Was ta wiadomość spada zapewne niczym grom z nieba, jednak wraz z Pawłem nosiliśmy się z tą decyzją od dłuższego czasu. Być może stało się to dopiero teraz, gdyż chyba obydwaj trochę baliśmy się podjąć tą ostateczną decyzję. Możecie nam wierzyć, że nie była to decyzja łatwa, a już na pewno nie była ona przyjemna. Przez ten długi czas Botting.pl stał się naszym "dzieckiem", czymś czemu na początku poświęcaliśmy większość naszego wolnego czasu, a później dbaliśmy o to najlepiej, jak potrafiliśmy. W wychowaniu tego "brzdąca" pomogło nam wiele osób. Przez te prawie trzy lata przez Kadrę przewinął się ogrom ludzi, którzy w większości, tak jak my, dbali o Botting.pl najlepiej jak potrafili. W tym momencie pragniemy podziękować wszystkim Moderatorom Próbnym, Moderatorom Tematycznym, Moderatorom Globalnym oraz Zasłużonym. Gdyby nie Wy, to forum zapewne nie wyglądałoby tak, jak wyglądało w najlepszym okresie swojego istnienia. Ponadto, gdyby nie Wasza pomoc, zapewne nie podołalibyśmy wszystkim obowiązkom. Jeszcze raz serdecznie Wam dziękujemy! Podziękowania pragniemy złożyć także naszym użytkownikom, którzy tak aktywnie brali udział w dyskusjach, dzielili się skryptami, czy pisali poradniki. Było to (i jest) dla nas bardzo ważne, bo dzięki temu wiedzieliśmy, że nie pracujemy dla siebie, tylko dla Was. Zrozumieliśmy, że swoją pracą zapewniamy Wam support oraz rozrywkę. Cieszyliśmy się także, że nasz wysiłek nie idzie na marne. Z całego serca Wam dziękujemy! Forum zostanie zamknięte 10 września i jest to decyzja ostateczna. Pozdrawiamy i dziękujemy za wszystko, Damian Wojciechowski oraz Paweł Orzech. Administracja Botting.pl Ostatnio edytowany przez Orion : 03-09-10 o 00:57 |
|
|
|
|
#2 |
|
Zaawansowany botter
Data dołączenia: Apr 2008
Podziękowań: 53
Podziękowano mu 20 razy w 12 postach.
![]() ![]() |
Strasznie niemiła ta wiadomość. Zapewne nie tylko mi będzie brakowało tego forum. Jako, że decyzja jest ostateczna, to już nie mam co prosić o przemyślenie, więc nic tylko dziękuję za miło spędzony czas na tym forum, życzę powodzenia w dalszym życiu i powodzenia jakie miało to forum przed pojawieniem się massbanów. Dzięki jeszcze raz :)
|
|
|
|
|
#3 |
|
Botter
Data dołączenia: Dec 2008
Podziękowań: 5
Podziękowano mu 12 razy w 6 postach.
![]() |
Szkoda!
Pamiętam te czasy icechaw'a - wtedy jeszcze blackdproxy.pl team! Pościągam wszystkie foty na kompa (te z naszych akcji) i będę miło wspominał was Admini no i użytkowników (przynajmniej tych których znałem Oo). Wychodzi na to że będę musiał napisać stronę dla swojego Bot'a a co za tym idzie otworzyć Forum. Cya Wszystkim!
|
|
#4 |
|
Zaawansowany botter
Data dołączenia: Apr 2008
Podziękowań: 59
Podziękowano mu 5 razy w 4 postach.
![]() |
Kaszana :/
Z tego miejsca tu i teraz chciałbym pozdrowić Kinematixa (ogrodnika), Skalika, Czaso~ (Szmigola), Karida, Pieska, Saragossa, Kacora za mile spędzone chwile na różnego typu ots. Szkoda, że czas blackdproxy.pl dobiegł końca, ale nie oszukujmy się, to forum zamarło już jakiś czas temu i ciągnięcie tego w nieskończoność najprawdopodobniej nie ma sensu. __________________________________________________ __________-- gg: 3443770
|
|
#5 |
|
Beginner
Data dołączenia: Jul 2010
Podziękowań: 1
Podziękowano mu 6 razy w 2 postach.
![]() |
Eeh , ciekawe gdzie Mutt będzie zamieszczał swoje boty :(
|
|
|
|
|
#6 |
|
Botter
Data dołączenia: Dec 2008
Podziękowań: 5
Podziękowano mu 12 razy w 6 postach.
![]() |
Hehehehe mispe :* Dzięki że pamiętasz mój nick xD
|
|
#7 |
|
Beginner
Data dołączenia: Jul 2008
Podziękowań: 3
Podziękowano mu 0 razy w 0 postach.
![]() |
No to fajnie =/ Najpierw sie posypał Elfbot, teraz nie ma juz nawet forum, na ktorym bylo tak wiele fajnych dyskusji/opini/skryptow =/
Nie ma drugiego takiego serwisu o bottingu =/ tpforums.org jest umarłe przy tym forum ;< |
|
|
|
|
#8 |
|
Zasłużony
|
Niestety wszystko co dobre musi się skończyć. Jestem szczęśliwy, że mogłem tutaj pomóc na tyle ile dałem rady, ponieważ te forum było jednym z najlepszych jakie znam.
|
|
|
|
|
#9 |
|
PWJ Na 200%
Data dołączenia: Sep 2008
Podziękowań: 34
Podziękowano mu 152 razy w 74 postach.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Forum nie upadnie do końca (tu Admini botting.pl nie mają nic do powiedzenia), zamierzam przenieść wszystko pod muttleytools.pl, jako że forum zostanie zamknięte zamierzam dodać stosowne działy, poprosiłem Pekeza o bazę tego forum, co mógłbym ją przekonwertować. Zabieram się do pracy.
Dzięki Admini Dzięki Wam |
|
|
|
|
#10 |
|
Pluszowy Misio
|
Niestety z powodów prawnych i nie tylko nie udostępnię bazy. Będę miał backup w razie czego, ale nie mam zamiaru jej nigdzie umieszczać - nie musicie bać się o swoje maile.
Długo zwlekaliśmy z zamknięciem forum, a wakacje jeszcze bardziej dały nam do zrozumienia, że czasu świetności blackdproxy.pl mamy za sobą. Kiedy forum było najbardziej popularne odwiedzało nas do czterdziestu tysięcy osób na dobę - to wynik, jakim nie jedno forum chciałoby się poszczycić. W każdym razie - macie jeszcze tydzień na to, żeby ściągnąć skrypty, poradniki i inne rzeczy, które chcecie sobie zarchiwizować. Mam nadzieję, że zapamiętacie nas dość dobrze - ale nie będziemy ciągnąć agonii bottingu w nieskończoność. W tym miejscu chciałbym podziękować wszystkim użytkownikom i moderatorom, jak i każdemu z osobna za to, co włożył w forum, przez parę tych lat. Dziękuję wam, drodzy użytkownicy, że kiedyś pisaliście pół tysiąca wiadomości dziennie, że utrzymywaliście duży ruch na forum i że byliście. Dla was robiliśmy przecież jakiś czas temu konkursy, w których były realne nagrody, dla was odświeżaliśmy forum, by było atrakcyjne i dla was je stworzyliśmy. Tymczasem Botting okazał się sukcesem na parę sezonów, ale tylko społecznościowym. Praca nad bottingiem dała mi dużo satysfakcji i nauczyła mnie wiele, zdobyłem sporo administratorskich doświadczeń, to okazała się porażką finansową. Jeśli chcecie coś wiedzieć 'zza panelu', to forum nigdy nie zarobiło na chociażby miesiąc na siebie, na jakimś najmniejszym serwerze. Raz prawie starczyło na opłatę domeny. W każdym razie - dziękuję. |
|
|
![]() |
| Tagi |
| botting.pl, bottingpl, koniec, zamknięty, zostaje |
| Narzędzia tematu | |
| Wygląd tematu | |
|
|