![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Wygląd tematu |
|
|
#1 |
|
Botter
Data dołączenia: May 2009
Podziękowań: 2
Podziękowano mu 2 razy w 2 postach.
![]() |
Gdzie mogę bocić 9 sorcem na pacc?
Ma tego p seta srpent sworda tylko, że jak próbój czegokolwiek to on pada a ni mam czasu wbic nim 20 lvl czy cos I jakby ktoś chciał napisać coś tego typu : -Może nie włączyłeś halingu? -Włączyłem P.S Najlepiej by było jakby ktoś dał odrazu skrypt do elfa z targetingiem. |
|
|
|
|
#2 |
|
Low Botter
Data dołączenia: Apr 2008
Podziękowań: 13
Podziękowano mu 15 razy w 14 postach.
![]() ![]() |
9-13/15 lvl - Trolle Thais (jest mój script do elfa na forum [cavebot+targeting]) lub Trolle Carlin (east trolls)
15-20 lvl - Z serpent swordem trolle na Edron -1 i -2 tylko lub Rotwormy tam gdzie idziesz na Bog Raidery na edron gdzie znajduje się guard. Są to bezpieczne miejsca jak dobrze się script zrobi i ustawi się dobrze targeting jak i hotkeye. Ja osobiście od 9 lvl-a druidem na PACC bociłem na rotwormach do 14 lvl-a tam gdzie już wcześniej wspomniałem, od 14 lvl-a expiłem na tych na edron co się idzie na dół. Ofc z różdżką [targeting ustawiony na 3 kratki uciekanie przed potworem i cavebot z potion buyerem i depositorem]
|
|
#3 |
|
Botter
Data dołączenia: May 2009
Podziękowań: 2
Podziękowano mu 2 razy w 2 postach.
![]() |
Te w carlin to porażka jest, ja myśle o tym żeby z rożdżką puścić go na roty ale jakoś mi się wydaję ze co chwile nie będzie miał many i będzie zdychal :/
|
|
|
|
|
#4 |
|
Beginner
Data dołączenia: Oct 2009
Podziękowań: 5
Podziękowano mu raz, w jednym poście.
![]() |