![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Wygląd tematu |
|
|
#21 |
|
Newbie
Data dołączenia: Mar 2008
Podziękowań: 0
Podziękowano mu 0 razy w 0 postach.
![]() |
Gratz 57 na tym bocie ... :D
|
|
#22 |
|
Guest
|
Co ty chcesz od tibii auto. Masz wi?ks? kontrol? nad cavebotem. Ustawiasz sobie z jakiej odleg?o?ci zaczya atakowa? potworki. Czy ma atakowa? wszystko czy tylko to co cie zaatakuje. No ale kila bugów w ta jest ;].
|
|
|
#23 |
|
Killboy Powerhead
Podziękowań: 0
![]() |
|
|
|
|
|
#24 |
|
Kocham Mamusie =***
Podziękowań: 3
Podziękowano mu 19 razy w 4 postach.
![]() |
Ogólnie prawd? jest to, ?e "Jak wbijesz 50lvl na Tibia Bot NG to jeste? dobry, ale jak wbijesz 90lvl na BlackD to jeste? pipa ..." I to jest akurat prawda.
|
|
|
|
|
#25 |
|
Wariat
Podziękowań: 6
Podziękowano mu 18 razy w 9 postach.
![]() ![]() |
Najlepsza jest kombinacja tych botów ; ] w ng patrzeć przez poziomy można a w blackd cavebot a i w ng łatwiej alarmy sie ustawia : )
|
|
|
|
|
#26 |
|
Beginner
Data dołączenia: Apr 2008
Podziękowań: 3
![]() |
Ja dzisiaj z nudów odpaliłem NG (pierwszy raz) i musze powiedzieć że się troche namęczyłem żeby ustawić skrypt na zbieranie piórek na rooku...;/
BlackD jak kupiłem to po godzinie miałem zrobiony pierwszy swój skrypt na EF :D Dlatego choćbym nawet za free dostał NG to i tak bym wolał zapłacić i używać BlackD;p A co do TibiaAuto to kiedyś ściągnęłem nie ze strony producenta (i tu mój błąd) i zostałem hacked;/ Ale bot bardzo miły w obłsudze |
|
|
|
|
#27 | |
|
Zasłużony
|
Cytat:
Osobiście myślę że w NG lepsze są funkcje takie jak: - alarmy - framerate - auto fishing Ale wszystko można zdziałać condami, jak kto woli. Ja używam Blackd + NG jednocześnie, i jestem zadowolony. Aktualnie tylko Framerate. |
|
|
|
|
|
#28 |
|
Beginner
Data dołączenia: Apr 2008
Podziękowań: 2
![]() |
Ja uważam, że połączenie botów to tzw. "Hardcore" i wiele osób tak uważa ^^ Szkoda, że w wersji cracked nie można mieć różnych zajebia***** skryptów xD
Pozdrawiam, Strusiek |
|
|
|
|
#29 |
|
Wariat
Podziękowań: 6
Podziękowano mu 18 razy w 9 postach.
![]() ![]() |
@up
wydatek 35 zł za dożywotnią licencje to nie tak dużo aby mówić o crackowaniu i narzekaniu na to że jest płatny ... |
|
|
|
|
#30 |
|
Zasłużony
|
TibiaBot NG kosztuje około 22 złote kupując przez telefon.
|
|
|