| Zobacz wyniki ankiety: Który bot jest lepszy? | |||
| Blackd Proxy |
|
86 | 43.43% |
| ElfBot |
|
98 | 49.49% |
| TibiaBot NG |
|
14 | 7.07% |
| Głosujący: 198. Nie musisz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
|
Narzędzia tematu | Wygląd tematu |
|
|
#51 |
|
Zaawansowany botter
Data dołączenia: Oct 2008
Podziękowań: 1
Podziękowano mu 5 razy w 5 postach.
![]() |
@Up
Nvm Blackd ma x raya a reszty brak. |
|
|
|
|
|
#52 | |
|
Low Botter
Data dołączenia: May 2009
Podziękowań: 0
Podziękowano mu raz, w jednym poście.
![]() |
Powiem tyle
Blackd proxy jest genialne :) aczkolwiek brak mu Reconnecta!!! niewiem dlaczego wyłączyli tą komendę ... mogli poprostu ulepszyć reconnecta tak, aby nie walił bez sensu co 5 sec reconneta ... Druga sprawa to troszkę niedopracowany War bot , Healing(chociaż można użyć condów :D ) i tak drobiazgowo uciekania od potworków :) Tak więc dopuki niedoczekam się wskrzeszenia reconnecta zostane przy Elfie :) choć żal pożegnać blackd ;( Jako iż mam dostęp do każdego z botów i każdego mniejwiecej już ogarniam i poznałem ich możliwości mogę śmiało powiedzieć , że najlepszy jest Elfbot jednak zaraz po nim jest blackd a później NG :) chociaż jeśli zależy nam na Reconnect radzę kupić Elfa :). Wprawdzie ng również posiada reconnecta aczkolwiek sam bot daje wiele do życzenia :) i jeśli chodzi o prostote tak i jeśli chodzi o samego Cave'a w porównaniu z blackd proxy. Cytat:
O ile o niego ci chodzi to ci zdradze :) że nawet kiedy grasz w takzwanym trybie recznym kiedy to bot ponoc sam naciska klawisze itp :) nadal jest wykrywalny :D wiem bo sam dostalem na tym bana xD choć muszę przyznać, że Magebot jest niczego sobie :) Ostatnio edytowany przez cssrumi : 06-10-09 o 21:41 |
|
|
|
|
|
|
#53 |
|
Newbie
Data dołączenia: Dec 2009
Podziękowano mu 0 razy w 0 postach.
![]() |
blackd proxy - do botowania najlepszy, duzo mozliwosci typu: uciekanie przed pk, depozyter itp itd.
elfbot - dobry bot duzo funkcji, ja uzywam go tylko do grania na war ots albo na jakis fun ots :) ng bot - bot prosty, dla nie ogarnietych bardzo dobry :) |
|
|
|
|
|
#54 |
|
Beginner
|
Powiem tak.
Na blackd wybociłem kilka wysoko levelowych knightow wyskilowalem palka i tam kilka sorcow/drutow 30-40lvl. Na wojny raczej sie nie nadaje moim zdaniem... Co do obsługi posiedzisz, poczytasz 1 dzien i bedziesz pro ; ] Od tej pory gdy blackd stalo sie tak wykrywalne zakupiłem Elfa, dopiero zaczynam ale bardzo mi sie podoba. O ng mam raczej złe zdanie. No więc na dzień dzisiejszy: Cavebot - 1.Elf Bot 2.BlackD Wojny - Mage Bot 100% nie wykrywalności jeżeli używasz go z głową (dużo przydatnych funkcji na wary) |
|
|
|
|
|
#55 |
|
Newbie
Data dołączenia: Dec 2008
![]() |
Elfbot dobry na main chara blackd dobre do multi acc bottingu i nie mówcie , że pierwsze stało się wykrywalne , tylko poleciało za nie najwięcej banów bo każdy na nim jechał.
|
|
|
|
#56 | |
|
Newbie
Data dołączenia: Jul 2009
![]() |
Cytat:
Uzywalem Ng, Blackd i Oczywiscie Elfa. Ng - odpada w przed biegach ; ) Elfbot & BlackD - swietne boty kazdy ma swoich zwolennikow, i obydwa z tych swietnych botow roznia sie od siebie. Osobiscie tydzien temu zdecydowalem ze bede uzywal Blackd, cos mnie poprostu w nim urzeka ; )) A najwiecej banow tyczy sie jak ktos wczesniej napisal (pelno osob dostalo bana za blackd bo kazdy go uzywal) ze prawie na kazdym swiecie blackd mozna kupic za bardzo mala cene 100k (czyli wychodzi okolo 10-15zl za licencje) cenowo jest wieksza roznica cenowa miedzy owymi botami :) |
|
|
|
|
|
|
#57 |
|
Newbie
Data dołączenia: Feb 2010
![]() |
Expiąc profesje magiczne -> elfbot (100k/h 50druid)
przy okazji sobie najta boce na elfbocie więc elfbot.. jest o wiele lepszy od Blackd... Blackd=Shit |
|
|
|
|
|
#58 |
|
Banned
Data dołączenia: Jan 2009
Podziękowań: 21
Podziękowano mu 5 razy w 4 postach.
![]() |
Mysle ze Blackd i elf nawzajem sie uzupelniaja, gdyby polaczyc obydwa te boty byl by TO GENIALNY bot,Ja wybieram blackd moze dlatego ze dluzej korzystam z niego, i glownie gram knightem, chociaz bocilem tez 103 ed
|
|
|
|
|
|
#59 |
|
Newbie
Data dołączenia: Jun 2008
![]() |
myśle że ta sonka jest juz bezsensowna mało kto tych botów używa....
|
|
|
|
|
|
#60 |
|
Newbie
Data dołączenia: Feb 2011
![]() |
elfbota juz nie ma 100% wykrywalny ;)
tibia bot ng jest ale tak samo wykrywalny tibiaauto jadę 3 lata 0 bana i warnów neobot jak sama nazwa wskazuję ktoś za dużo naaoglądał się Matrixów i stworzyli program pewno kidy ;] 99% nie wykrywalny |
|
|
|
![]() |
|
| Tagi |
| blackd, elfbot, proxy, tibiabot |
| Narzędzia tematu | |
| Wygląd tematu | |
|
|