![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Wygląd tematu |
|
|
#1 | ||
|
PWJ Na 200%
Data dołączenia: Sep 2008
Podziękowań: 35
Podziękowano mu 152 razy w 74 postach.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witam,
Daniel właśnie wypuścił update Cytat:
Cytat:
Pracujemy nad naszym systemem przeciwko wykrywaniu bota. Nie ma to znaczenia ile CipSoft zrobi zmian, nie poddajemy się. Będziemy aktualizować bota i rozwijać funkcje stealth (ukrywanie bota itd.). Zawsze będziemy 1 krok przed CipSoftem. Pamiętaj, jeśli Tibia kiedykolwiek będzie skanować twój komputer nie znajdzie BlackD Proxy na dysku Pewnego dnia nie będzie różnic między ludźmi i botami. To nasz cel! Spróbujcie użyć wersji 15.0 i donoście o ewentualnych błędach na maila daniel@blackdtools.com Robimy mnóstwo zmian. Zdecydowaliśmy, że nie będziemy nigdy więcej udostępniać kodu BlackD Proxy: nie będziemy aktualizować Free Proxy. Dzięki temu CipSoft nie będzie mógł sprawdzać naszych nowych technologii. Jednym słowem: Co raz bliżej do pełnego bezpieczeństwa botowania. Podziękowania dla Karida Teraz coś ode mnie: Widać, że Daniel cały czas pracuje. Jeszcze kilka updatów BlackD i koniec z mass banami. Pozdrawiam Muttley Linki: Instalka bota - http://174.132.56.13/directdownload/...einstaller.exe Aktualizacja 15.0 - http://174.132.56.13/directdownload/...5000update.zip Ostatnio edytowany przez muttley : 24-03-09 o 20:37 Powód: Troche poprawiłem |
||
|
|
| Ten użytkownik dziękuje muttley za jego pomocny post. | mispe (24-03-09) |
|
|
#2 |
|
Banned
Data dołączenia: Dec 2008
Podziękowań: 30
Podziękowano mu 23 razy w 11 postach.
![]() |
lol znow ale good ze nad tym pracuje gdyz u mnie dzialo all git
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Zasłużony
|
A gdzie wzmianka o bardzo waznych informacjach?
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Beginner
Data dołączenia: Apr 2008
Podziękowań: 0
Podziękowano mu 2 razy w jednym poście.
![]() |
Boje się cipsoftu co on odwala z tibia.org.pl:
"Oto najważniejsze zmiany, jakie nastąpiły: Paragraf 2 mówi o informacjach, które są automatycznie pobierane podczas korzystania z jakichkolwiek usług, jakie oferuje CipSoft. Od teraz CipSoft zastrzega sobie prawo do pobierania informacji o sprzęcie oraz oprogramowaniu w systemie użytkownika. Informacje te będą używane głównie w celu przeprowadzania przeglądów statystycznych, analizy błędów i optymalizacji serwerów." |
|
|
|
|
#5 |
|
Beginner
Data dołączenia: Sep 2008
Podziękowań: 1
Podziękowano mu 0 razy w 0 postach.
![]() |
No nareszcie ten autoeat food dziala :D I na nocki mozna zostawiac:P Miejmy nadzieje, ze nie bedzie juz wiecej mass banow :) a tak btw. to dobrze, ze nie ma free proxy, bo cipy beda mialy trudniejszy dostep do BP, ale tak czy siak, jak beda chcieli to kupia i sie wszystkiego dowiedza...;/
|
|
|
|
|
#6 |
|
Newbie
Data dołączenia: Feb 2009
![]() |
Mam problem. Jak chce odpalić skrypt w cavebocie wyskakuje mi błąd:
'ERROR: CAN'T GET CLIENT PID!' Co on oznacza i jak go usunąć? |
|
|
|
|
#7 |
|
Newbie
Data dołączenia: Mar 2009
![]() |
mi tak samo
|
|
|
|
|
#8 |
|
Newbie
Data dołączenia: Feb 2009
![]() |
mi tylko alarm nie działa obraz w grze robi sie czerwony ale da się z tym żyć ;p;p
Nerańczyk ^^ * Lvl: * Club/Shield: * Mlvl: - 10 [x] - 40/40 [x][x] - 1 [x] - 20 [x] - 50/50 [x][x] - 2 [x] - 30 [x] - 60/60 [x][x] - 3 [x] - 40 [-] - 70/70 [x][x] - 4 [x] - 50 [-] - 80/80 [-][-] - 5 [x] - 60 [-] - 90/90 [-][-] - 6 [-] - 70 [-] - 100/100 [-][-] - 7 [-] - 80 [-] - 110/100 [-][-] - 8 [-] http://dreeq.mybrute.com - Zagraj razem z nami . |
|
|
|
|
#9 |
|
Newbie
![]() |
ja nie mogę sie zalogować niekiedy wie ktoś dlaczego ??
|
|
|
|
|
#10 |
|
Newbie
![]() |
Ja wogule nie moge wybrać postaci ;/ moze ktoś ma tak samo ?? albo wie jak to zrobic ??
|
|
|
![]() |
| Tagi |
| 15.0, 150, blackd, bot, proxy, update |
| Narzędzia tematu | |
| Wygląd tematu | |
|
|