![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Wygląd tematu |
|
|
#11 |
|
Newbie
Data dołączenia: Feb 2009
Podziękowań: 0
Podziękowano mu 0 razy w 0 postach.
![]() |
Jeżeli np DZISIAJ przestał bym bocic to mogę dostać bana np za miesiąc, wtedy kiedy poleci kolejny mass ban ?
|
|
|
|
|
#12 |
|
PWJ Na 200%
Data dołączenia: Sep 2008
Podziękowań: 35
Podziękowano mu 152 razy w 74 postach.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Prawdopodobnie tak.
|
|
|
|
|
#13 |
|
Beginner
Data dołączenia: Dec 2008
Podziękowań: 5
![]() |
witam, dostalem bana prawdopodobnie, przynajmniej ja tak uwazam, za to ze zostawilem na kilka nocek afk Knight'a, twierdze, ze ten antybot sie wlancza w nocy i wtedy wysyla jakos informacje Cipsoftu. Moj kolega botuje codziennie od 8 rano do 20 i nie dostal bana ;l ma 176lvl. Ja mam 70 i dostalem ;p poki co odpoczywam od tibii:) czekam, az Daniel cos konkretnego wymysli :)
pzdR! :) |
|
|
|
|
#14 |
|
Newbie
![]() |
To mam już ostatnie pytanie, była plotka o tym, że system banuje za to ze bot chodzi po tych samych współrzędnych. A jeżeli będe stał w miejscu i np skillowal na slimie ?
|
|
|
|
|
#15 |
|
Banned
Podziękowań: 5
Podziękowano mu 6 razy w 3 postach.
![]() |
Moim zdaniem... to naprawdę złe i ciężkie czasy dla boterów... Oni (Cipy) będą massbanować co miesiąc... Ehh;/
@Offtop Co sie stało z moim kochanym forum...? Przez 1 dzień nic nie robiłem tylko patrzyłem jak mój pixel sam expi... A mogłem posiedzieć na forum, pomagać ludziom itp. ;] Pzdr. |
|
|
|
|
#16 |
|
Newbie
Data dołączenia: Sep 2008
![]() |
Wszystkie złote myśli na ten temat będą tylko podejrzeniami. Nawet daniel nic nie wymyśli, bo konta banowane były te, które nieaktywne przez miesiące, no i te które bociły jeden dzień. Nie dojdzie robiąc konta i botując w inne sposoby bo i tak na mass bana pójdzie. No ale co poradzić : |
|
|
|
|
|
#17 |
|
Newbie
Data dołączenia: Mar 2009
![]() |