![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Wygląd tematu |
|
|
#1 | |
|
PWJ Na 200%
Data dołączenia: Sep 2008
Podziękowań: 35
Podziękowano mu 152 razy w 74 postach.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Z góry proszę o przeniesienie do newsów.
Witam, pare godzin po mass banach BlackD wydał update, wprowadza on losowy czas wykonywania funkcji conditionala. Cytat:
... powtarzasz te same akcje w identycznych odstępach (używając conditionali w wersjach 14.4 jest niebezpieczne)... ... zmiana paska tibii: unikaj narzędzi zmieniających tibia title! Takie tłumaczonko Teraz coś ode mnie: Używanie BlackD jest cały czas niebezpieczne, najlepiej albo stworzyć noobchary/cashmakerów, na których nam nie zależy lub nie bocić wcale. Ciągle nie wiemy jak Cipy wykrywają bota. Pozdrawiam Muttley Linki: Instalka bota - http://174.132.56.13/directdownload/...einstaller.exe Aktualizacja 14.5 - http://174.132.56.13/directdownload/...4500update.zip Ostatnio edytowany przez muttley : 03-03-09 o 18:35 |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Botter
Data dołączenia: Feb 2009
Podziękowań: 5
Podziękowano mu 7 razy w 7 postach.
![]() |
Aham, no, no, no...
Daniel sie stara, ale ciekawe, czy to pomoze. Korzystajac z okazji chcialbym pozdrowic muttleya, z ktorym zrobilismy przepiekne tagi w temacie na blackdtools.com ^^ \o/ |
|
|
|
|
#3 |
|
Beginner
Data dołączenia: Dec 2008
Podziękowań: 0
Podziękowano mu 0 razy w 0 postach.
![]() |
No szybko szybko nawet ;) Ale jak dopiero wróci knight to zobaczymy czy to coś da na razie pogram sobie druidem i potrenie nim tylko mlvl na blackd:D
|
|
|
|
|
#4 |
|
Newbie
![]() |
Miejmy nadzieje, ze zrobi jeszcze jedna aktualizacje moze wtedy bedzie mozna spokojnie bocic bez obawy o bana.
|
|
|
|
|
#5 |
|
Newbie
![]() |
A mi 14.5 charów nie widzi. ;o
Nie wiem co jest ;s Można jakoś spowrote odzyskać 14.4? <nie mam pliku instalacyjnego> @Muttley Dzięki :) Zresztą nvm, mój bład podczas instalacji ;s Ostatnio edytowany przez Brav : 03-03-09 o 20:52 Powód: ;s |
|
|
|
|
#6 |
|
PWJ Na 200%
Podziękowań: 35
Podziękowano mu 152 razy w 74 postach.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Beginner
Data dołączenia: Jan 2009
Podziękowań: 2
Podziękowano mu raz, w jednym poście.
![]() |
Update...
Oby Ten Update przyniusl rezultaty :)
|
|
|
|
|
#8 |
|
Newbie
Podziękowano mu 11 razy w 2 postach.
![]() |
Poleci kilka mass banów i Daniel w końcu kiedyś trafi :) z tymi conditionalami jest prawdopodobne, ale czy to wystarczy? :P dowiemy się za miesiąc. :P
Obliczanie wartości loota na pasku - tylko dla kumatych Obliczanie wartosci zuzytych eliksirow na pasku - tylko dla kumatych cz. 2 Ostatnio edytowany przez lonardinio : 03-03-09 o 23:14 |
|
|
|
|
#9 |
|
Newbie
Data dołączenia: Feb 2009
![]() |
Hmmmm boce cały czas, cave bot ( od 3 dni) i nie dostałem bana mhmmm nie wiem od czego to zalezy
|
|
|
|
|
#10 |
|
Newbie
Data dołączenia: May 2008
Podziękowań: 1
![]() |
Dostałem dziś banika na 33 lvlu ;) Uzywalem Cavebota, Auto Food Eatera, Spell Castera i Auto Respondera by Pit. Mysle, ze dlatego, ze od tygodnia siedzialem na Femor Hills. Kolega tez botuje, ale dopiero 2 dzien na dwarfach i nie dostal bana ;] Wiekszy lvl od mojego.
|
|
|
![]() |
| Tagi |
| 14.5, 145, aktualizacja, blackd, conditional, muttley, news, proxy, update |
| Narzędzia tematu | |
| Wygląd tematu | |
|
|