![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Wygląd tematu |
|
|
#1 |
|
Guest
|
Jak dostane bana na konto za botowanie to pozniej gm bedzie mnie czesciej odwiedzal? Miał ktoś z was coś takiego? Bo mam konto z paccem na kor i niedlugo ban mi sie konczy. I nie wiem czy na nowym koncie zrobic postac (90 dni pacc) czy na wcześniej zbanowanym (prawie rok pacc)
|
|
|
#2 |
|
Banned
Data dołączenia: Mar 2008
Podziękowań: 2
Podziękowano mu raz, w jednym poście.
![]() |
Ja w twojej sytuacji bym postąpił tak.
Szkoda marnować pacca na rok więc rób na nim nowe konto ale musisz być czujny i tyle. Co do drugiego hara możesz facc robić tak jak robisz to dotychczas. Gm musiał dostać report na ciebie że botujesz i dlatego przyleciał. Rzadko kiedy przychodzą bez powodu. |
|
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
Przyleciałbo siedziałem dłużej niż 22h jednego dnia(!) pskonejott.com rox
Czyli na koncie z paccem na rok robic mainchara a na dodatkowym 90 dni moneymakera ? |
|
|
#4 |
|
Banned
![]() |
Z tym main harem to uważaj ale nie marnuj tyle dni pacca. Tego hara za ktorego dostałeś bana zostaw a rób nowego. A co do drugiego hara z paccem to jak chcesz.
|
|
|
|
|
#5 |
|
Administrator
Podziękowań: 39
Podziękowano mu 39 razy w 24 postach.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Powiem Ci szczerze, że mój mainchar dostał bana i aktualnie bottuje nim już trochę czasu (około miesiąca) i GM odwiedził mnie dwa razy. Może to przypadek, a może nie ; )
Uważaj na siebie! |
|
|
|
|
#6 |
|
Banned
![]() |
Tak jak ja kiedyś juz pisałem. Dostałem z 5 reportów. Gm przyszedł raz...drugi ... puźniej dzień w dzień i ban ;{
|
|
|