![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Wygląd tematu |
|
|
#1 |
|
Zasłużony
Data dołączenia: Mar 2008
Podziękowań: 17
Podziękowano mu 25 razy w 13 postach.
![]() ![]() |
Siema!
Denerwują mnie troche te sprzeczki na temat co wybrać więc napisałem (nie do końca poradnik) to cuś :) Avenger: cena: 70-200k atk: 50 def: 38 Stonecutter Axe + Mastermind Shield: cena: 700k-2kk + 80k-200k + 780k-2.2kk atk: 50 def: 37+3 = 40 Arcane staff: cena: 160k-1kk atk: 50 def: 30 Wniosek z tego taki: kategoria: -jakość - sca+mms -cena/jakość - avenger -broń dla geja - arcane staff xD Jeżeli wiemy, że będziemy grali na dłuższą metę i zamierzamy wbić +90 lvl to bierzemy zestaw SCA+MMS. Jeżeli nie mamy kasy, chcemy wbić 75 lvl albo sprzedać chara skillujemy sworda. Jeżeli lubimy innych chłopców to wybieramy Cluba :) Czyli to by było na tyle. Jeżeli sie nadaje to przenieść do poradników, a temat "Axe czy sword a może Club" zamknąć jeśli można :) |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Zaawansowany botter
Data dołączenia: May 2008
Podziękowań: 1
Podziękowano mu raz, w jednym poście.
![]() |
Czemu arcane staff dla geja ? ; d, przecież może się komuś podobać, a może zrobią przy tym update jakiegoś cluba fajnego jednoręcznego ? Według mnie to club nie jest taki zły, choć sam go nie używałem nigdy ;0
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Zasłużony
![]() ![]() |
Ja nie mówie że zły... ale jest to najgorsze rozwiązanie... a jeżeli jest to najgorsze to oznacza że trzeba innych ostrzec? A jeżeli sie ostrzega normalnie to oni chca to sami sprawdzić... a jeśli napisze że dla geja to? nikt tego nie weźmie :D ahhhhhh.... ta filozofia :)
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
miszcz melanżuf!
Podziękowań: 30
Podziękowano mu 26 razy w 11 postach.
![]() ![]() |
jedna uwaga ;p sca na świecie gdzie gram kupisz już za 500k a mms za 70
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Beginner
Data dołączenia: Apr 2008
Podziękowań: 0
Podziękowano mu 0 razy w 0 postach.
![]() |
Po 1. Avanger i Arcane Staff to taka sama cena.
Po 2. Na Celescie Avangera za 50-60k dostaniesz to sie pomyliles o 10k:pp Edit@ Cluby byly modne przed Summer update 2007 jak wprowadzili ograniczenia lvlowe dla broni. 8 lvle smigaly z WH;D |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Zasłużony
![]() ![]() |
dane z wiki.hunted.pl ..................... Skąd mam znać ceny na wszystkich serwach? :|
@edit @up Cluby to były najbardziej modne gdy różdżek nie było :) druid/sork warhammer.... w sumie kina też :) |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Zasłużony
Podziękowano mu raz, w jednym poście.
![]() ![]() ![]() |
Wg. mnie branie swordów tylko dlatego, że ave jest tani to głupota. Należy myśleć przyszłościowo, bo i tak w pewnym momencie nie ma na co wydawać kasy ;p
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Zasłużony
![]() ![]() |
To właśnie pisze dlatego że jak gramy na dłuższą metę to należy axe :)
Ostatnio edytowany przez Rumcaajs : 08-06-08 o 23:40 Powód: małe liter??wki :) |
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Moderator Globalny
Data dołączenia: Apr 2008
Podziękowań: 15
Podziękowano mu 20 razy w 15 postach.
![]() |
Cytat:
* * * * * * * Tibia to gra, a gra się dla zabawy, to jaką broń wybierzemy nie jest aż tak ważne (jeśli gra się dla zabawy). Ważne z jaką bronią się utożsamiamy. Są ludzie których stać na najlepsze dostępne eq, a wybierają np. hota, g-armor, c-legs, boh, demon shield, tylko dlatego że podoba im się ich dopasowanie (to oczywiście tylko przykład). Pewnie zastanawiacie się do czego dąże, otóż do tego że nie ważne jakie itemy są najlepsze, ważne jak gra nam się taką postacią. Ostatnio edytowany przez Willmaster : 11-06-08 o 12:59 |
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Newbie
Data dołączenia: May 2008
Podziękowano mu 0 razy w 0 postach.
![]() |
@up
Wielki + dla Ciebie za tą wypowiedz. @topic Zgadzam się z przedmówcą, najważniejsze jest żeby nam się podobało. Ja zawsze preferowałem swordy, a zakładając, że ave~ = 150k a sca + mss = 950k, to 800k moge przeznaczyć na addon/outfit/waste na silnych monsterach/blessy&aol po deadzie/wiele innych. Po prostu ważne, aby grać 4fun. |
|
|
|