![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Wygląd tematu |
|
|
#1 |
|
Banned
Data dołączenia: Dec 2008
Podziękowań: 3
Podziękowano mu 0 razy w 0 postach.
![]() |
Witam, dziś mam wam do powiedzenia bardzo ważną rzecz, jako na tym forum b. dużo osób użytkuje IP Changera, to chciałbym abyście o czymś wiedzieli ostatnio rozpracowałem i skontaktowałem się z gosciem od stronki (asprate.net) <- rzekomy IP Changer, jednak jesli to ściągniecie i zalogujecie się potem na RL on może wam podac wasze passy.. ASPRATE.NET i tamtejszy IP CHANGER to OPROGRAMOWANIE HAKERA !
Z mojej strony to tyle, mam nadzijee ze weźmiecie to do siebie. Edit : W poniedziałek ide do prokuratury z tym. "hacker 14:36:54 Nie koniecznie Wystarczy ze wrzucam na 3 dni czystego p changera 14:37:05 I nic Znam prawo, bo sie nie chce wjebac w gowno " Ostatnio edytowany przez Mayhem : 23-08-09 o 14:40 |
|
|
|
|
#2 |
|
Administrator
Data dołączenia: Mar 2008
Podziękowań: 39
Podziękowano mu 39 razy w 24 postach.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Małe sprostowanie - strona asprate.net (http://coolwhois.com/d/asprate.net) nie należy do prawdziwego twórcy Asprate's Tibia MULTI-IP Changera. Prawdziwy Asprate pochodzi ze Szwecji, a jego oficjalna strona to http://www.otchanger.net (http://coolwhois.com/d/otchanger.net)
Żeby była jasność - pliki na oficjalnej stronie są czyste. Ostatnio edytowany przez Orion : 23-08-09 o 16:38 |
|
|
|
|
#3 |
|
Banned
Data dołączenia: Dec 2008
Podziękowań: 3
![]() |
Tak, pliki na stronie głównej są czyste, ale nie na asprate.net
|
|
|
|
|
#4 |
|
Botter
Data dołączenia: Feb 2009
Podziękowań: 6
Podziękowano mu 6 razy w 5 postach.
![]() ![]() |
Dziekuję za informacje.
@down Hackowanie-włamywanie sie do czyjegos konta niezaleznie czy bankowego czy w grze jest nielegalne, choc fakt, o pixela to moga wysmiac.:D
Freestyle Ostatnio edytowany przez Zord1971 : 23-08-09 o 21:31 |
|
|
|
|
#5 |
|
Banned
Data dołączenia: Aug 2009
Podziękowań: 1
![]() |
'ide do prokuratury' ahahha^^ tam sie idze w aznych sprawach. a nie w spraiwe pixelowej gierki ziomek.. mnie na allegro wy***li na 400k za pacc i co? nie płacze
|
|
|
|
|
#6 |
|
Zasłużony
|
W tej sytuacji chodzi o to, ze w potencjalnym programie jest wirus ktory dziala na szkode drugiej osobie, a nie ze ktos cos straci w Tibii
|
|
|
|
|
#7 |
|
No Pain No Gain
|
@up
Dokładnie tak. Jeżeli działa na szkoda, to może typek mieć problem. |
|
|
|
|
#8 |
|
Administrator
Jedyny problem w tym, że tego typu działanie, tj. przejmowanie kontroli nad kontami w grze internetowej zostanie uznane jako "mała szkodliwość społeczna" i tak naprawdę nic w tej sprawie nie zostanie zrobione.
|
|
|
|
|
#9 | |
|
PWJ Na 200%
Data dołączenia: Sep 2008
Podziękowań: 35
Podziękowano mu 152 razy w 74 postach.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Powyżej 50 zł jest wysoka szkodliwość społeczna, a 400k to ok. 80 zł, można podać, ale "dzieci dałna lupjom szpanoffać iks de dwukropek kwiaztka sze sostauy łoszukane". Ostatnio edytowany przez muttley : 25-08-09 o 01:59 |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Administrator