| Zobacz wyniki ankiety: Co lubią graczę z botting'u ;>? | |||
| Wysoki mnożnik doświadczenia (< 100) |
|
5 | 17.86% |
| Średni mnożnik doświadczenia (< 50) |
|
14 | 50.00% |
| Mały mnożnik doświadczenia (> 10) |
|
10 | 35.71% |
| Rozbudowana mapa, z dużą ilością miejsc do zdobywania doświadczenia |
|
17 | 60.71% |
| Mała mapa |
|
1 | 3.57% |
| Mapa stylizowana na prawdziwą Tibię, prawdziwe miasta, miejsca |
|
20 | 71.43% |
| Rozbudowane questy, z potrzebą myślenia i zdobywania przeróżnych rzeczy do questa |
|
20 | 71.43% |
| Proste questy (idź, zabij, wróc) |
|
8 | 28.57% |
| SMS Shop (różne rzeczy w nim zawarte) |
|
11 | 39.29% |
| Dotacje / SMS Shop (tylko konto premium do kupienia) |
|
7 | 25.00% |
| Ankieta wielokrotnego wyboru Głosujący: 28. Nie musisz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Wygląd tematu |
|
|
#1 |
|
Banned
|
Witam,
mam w planach otworzenie własnego serwera do gry (jak każdy się domyśla OTS'a). Tutaj z pomocą przychodzicie wy, wypowiedzcie się co lubicie. Jaka mapa, jakie questy, jaki mnożnik doświadczenia, jaki klient? Wypowiadajcie się w temacie bądź jeśli się czegoś obawiacie zaznaczcie odpowiedź w ankiecie. |
|
|
|
|
#2 |
|
Emeryt
Data dołączenia: Aug 2008
Podziękowań: 3
Podziękowano mu 0 razy w 0 postach.
![]() ![]() ![]() ![]() |
klient dowolny Średni mnożnik doświadczenia (< 50) + Rozbudowana mapa, z dużą ilością miejsc do zdobywania doświadczenia+Dotacje / SMS Shop (tylko konto premium do kupienia) : ) tyle mi wystarczy do fajnego ots
Masz Problem Z Botem napisz PW postaram się pomóc Project of Urban & Skalik und kolek54321 [Close] Muttley, Sopelek, Slugon and Skalik Multi Project[Close] Jeżeli ciało A, działa na ciało B siłą to ciało B może mu dać w pysk. Problemy z matematyką? Zadzwoń! 0-800-[(10x)(13i)^2]-[sin(xy)/2.362x] Każdy przejaw chamstwa, arogancji, agresji, wulgarnego ubliżania, naruszenia dóbr osobistych użytkowników Forum, działania na szkodę Forum lub jego użytkowników |
|
|
|
|
#3 |
|
PWJ Na 200%
Data dołączenia: Sep 2008
Podziękowań: 35
Podziękowano mu 152 razy w 74 postach.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sorry, opowiadam się za średnim mnożnikiem, zły click - jak coś mogę robić za mep mejkera.
|
|
|
|
|
#4 |
|
Low Botter
Data dołączenia: Oct 2008
Podziękowań: 2
Podziękowano mu 3 razy w 2 postach.
![]() |
Dras, widzę że robisz OTS'a :)
Masz zamiar kupić dedyka? bo chyba inna opcja nie ma sensu... Ja myślę że dużo osób lubi ots jak ice,soft (grałeś tam tzn. na ice) real mapa, pacc free. Wary,expy,pogaduszki na vento :P
|
|
#5 |
|
Botter
Data dołączenia: Dec 2008
Podziękowań: 5
Podziękowano mu 12 razy w 6 postach.
![]() |
OTS'y ? Level gdzie się wbije jakiś 150 w 1 dzień i można się warować ile chce <3 doo woli noi najlepiej exp stage żeby szybko można wbić 45 lvl sorkiem najlepiej dwudziestoma sorkami xP
up@ A co to ma być kółko plotkarskie? Urządza pogaduszki to sobie twoja mama z koleżankami na VT się rozmawia!
|
|
#6 |
|
Newbie
Data dołączenia: Apr 2008
Podziękowań: 0
Podziękowano mu 3 razy w jednym poście.
![]() |
pacc w sms shop?? zal mi cie
jak wiemy prawdziwy dobry ots to tak: pacc za free itemy z sms shopu które pózniej mozna kupic za cc od nobów co wysylaja sms-y i oczywiscie manna runki |
|
|
![]() |
| Tagi |
| ankieta, bottingu, graczę, graczä™, lubią, lubiä… |
| Narzędzia tematu | |
| Wygląd tematu | |
|
|