![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Wygląd tematu |
|
|
#1 |
|
Botter
Data dołączenia: Dec 2008
Podziękowań: 5
Podziękowano mu 12 razy w 6 postach.
![]() |
Witam użytkowników botting.pl !
Wraz z kolegami zakładamy PK team. Będzie to wyglądało tak: - 5 dni w tygodniu (pon. - piątek) bocimy postacie - nawet jeśli będę miał wolnego slota to mogę komuś pobocić. Ale nie tak że wyboce wszystkie levele. - weekendy oramy. Parę osób robi knightów dla kasy żeby było za co kupić mp/runy/food. (Knightów do kasy a do orania sorki/druidy/palki)! P.S ! NIE MAMY ZAMIARU TAM GRAĆ TYLKO WBIĆ POSTACI I ORAĆ !!! KAŻDY Z NAS GRA NA SWOIM ŚWIECIE A TO BĘDZIE TAKA ODSKOCZNIA W WEEKENDY. :) WYBIERZEMY JAKIŚ TAM ŚWIAT! Team z Botting.pl: - Frost Queen (Music) - Magik - Mispe - Czasomaczo - Skalik (na odpowiedzialność MISPE) : D - Pycia ( Mój młodszy brat) ( 2 x komp) - Mój real (Drax1) - Ziomek (Cruel) Nie ma konto na botting.pl - Karidek ;* - Sopelek - Pejoo - Kinematix :) - Krzysiek Jest już 13 Osób w teamie! SERWER VENTRILO - VENTRILOSRV.COM PORT:7684 - HASŁO DO SERWERA : nokia ! Wbijać :) Jeśli masz zamiar napisać - nie wypali czy coś to zwalaj z tego tematu Oo Moje GG 956823
Nadchodzi Koniec. Ostatnio edytowany przez CzasoMaczo : 27-12-09 o 15:17 |
|
|
|
|
#2 |
|
Zasłużony
|
Ogólnie, niezbyt mi się widzi botowanie postaci od zera, ale... jeżeli ogarnełoby się stary team z IceChawa, a ferie zimowe byśmy mieli w miare równo to by było fajnie, bo nie ukrywam też że jakby każdy wbił określony lvl to byśmy czkeali na weekendy
|
|
|
|
|
#3 |
|
Misiaqqq <3
|
Takich ambitnych projektów były setki i nic nie wypaliło więc - NIE.
Obsidia bo masz tam pare charów .!? ale my nie mamy więc - NIE. Wspólne zrobienie tego i wybranie sobie świata, profy itd - TAK. Cześć!
'...Dla takich jak Ty, załatwienie tej sprawy, to kilka ku*ew, jakieś ch*je i pedały. Wybacz, faktycznie dla mnie jesteś matoł, ale ku*wą i szmatą to pozostaje Nowator. To jest hip-hop, nie potrzebnie się napinasz, pewnie jesteś cienki jak sznurówki w mokasynach. O rety, przesadziłem z tym niestety, jesteś cienki jak sznurówki w butach na rzepy...' <33 |
|
|
|
|
#4 |
|
Beginner
Data dołączenia: May 2009
Podziękowań: 4
Podziękowano mu 8 razy w 6 postach.
![]() |
Mógłbym zagrać, lecz kwestie świata moglibyśmy przenegocjować.
@up. Czyli gdybyśmy pogadali o wybraniu świata i prof, wszedłbyś w to? |
|
|
|
|
#5 |
|
Botter
![]() |
No to możemy wybrać jakiśtam świat ;) Co do profy... jaki jest sens pojscia na akcje knightem? :S dobra dwoch knightów w teamie ale zaraz wszyscy zrobią knightów bo się łatwo boci... Żeby było - 2 Knightów reszta palki/sorce/druidy. Wybocić takiego 30 - 40 lvla to jest kwestia 7 - 14 dni ; ) albo i mniej jak ktoś będzie pruł że staminy będzie mało.
JESTEM ZA TYM ABY STARY TEAM ICECHAW GRAŁ ;) WTEDY NA 100% BYŁOBY PEWNE ORO :d
Nadchodzi Koniec. Ostatnio edytowany przez CzasoMaczo : 26-12-09 o 22:50 |
|
|
|
|
#6 |
|
JESTEM HARDCOREM!
Data dołączenia: Jul 2008
Podziękowano mu 23 razy w 10 postach.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Proponuje zostac przy tym swiecie :P. Jak najbardziej sie pisze!
|
|
#7 |
|
Beginner
Data dołączenia: May 2009
Podziękowano mu 8 razy w 6 postach.
![]() |
Hmmm.... jeżeli już 2 osoby są za tym światem to niech zostanie :d, zapisz mnie :>
ps. Masz tam jakiegoś ośmiolevelowca(druid, mag)? Chciałbym odrazu przejść do rzeczy, a nie jechać na rook'u o.O |
|
|
|
|
#8 |
|
Zaawansowany botter
Data dołączenia: Apr 2008
Podziękowań: 59
Podziękowano mu 5 razy w 4 postach.
![]() |
Jak wybierzecie świat - pw ;)
ps. może któryś z hardcore pvp, wtedy byśmy dostawali expa za zabicie typa ;] hmm, rozumiem 3/4 magi, ale szmigol napisz mi czy twój plan jest taki żeby nabić tymi charami 45 na sd? czy tak 30+ na fe i jazda, bo wiadomo ze jak nas będzie 5-10 - wymiatamy ;]
x) Ostatnio edytowany przez mispe : 26-12-09 o 23:38 |
|
|
|
|
#9 |
|
Botter
![]() |
Dobra nad światem sie jeszcze ze wstrzymujemy! Bo tez mysle hardcore pvp troche podejmiemy decyzje razem na VT! : ] Mispe dopisuje cie!
|
|
#10 |
|
Reegae <3 Faza po Kawie<3
Data dołączenia: Mar 2008
Podziękowań: 10
Podziękowano mu 100 razy w 40 postach.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jak enfo to Ja(Sopelek) i Pejoo_ Dochodzimy do tego :D.
![]() |
| Tagi |
| ambitny, prodźekt, prodĺşekt, wchodzić, wchodziä‡ |
| Narzędzia tematu | |
| Wygląd tematu | |
|
|