![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Wygląd tematu |
|
|
#1 |
|
Pluszowy Misio
|
Witajcie, powoli mam zamiar przywrócić forum do dawnej świetności, dlatego potrzebuję też waszej pomocy!
Na początek mam zamiar wprowadzić was lekko w mój tajny plan, chodzi o to, aby przywrócić forum dawny błysk, świeżość i tak dalej. No dobrze, ale zapytacie, co wy możecie tutaj pomóc? Sprawa wygląda tak, na forum jest dużo nieregulaminowych, niepotrzebnych, nie-* tematów/postów, moderatorzy nie wyłapią wszystkiego, dlatego proszę was tutaj o wzmożoną aktywność. Dodatkowo, mamy zamiar zacząć bardzo dbać o dział z ElfBotem, który najprawdopodobniej będzie wielkim wygranym w wojnie z antybotem od CipSoftu. Tutaj również prośba do was - skrypty, pomoc i skrypty. Ile tylko możecie, co tylko możecie - wrzucajcie do nas. Nie mówię tutaj o kopiowaniu rzeczy z oficjalnego forum, jednakże, jeśli jest coś wartego uwagi tam, a nie ma tego tutaj - nie widzę problemu. Możecie umieszczać wasze własne skrypty i wszystko to będzie zauważone. Jeszcze jedna sprawa, mianowicie listy skryptów są lekko... hmmm... przestarzałe - jeśli ma ktoś chwilkę wolnego czasu, też można chociaż trochę takiej listy machnąć. Zapytacie jednak, co będzie w zamian? Mam zamiar odświeżyć forum nie tylko pod względem zawartości, pod względem wyglądu (;-)) ale także pod względem kadry. Wysypało nam się trochę, paru kadrowiczów, którzy są, dają radę, ale mam nadzieję, że będzie nas tutaj więcej, dlatego sprawa będzie wyglądała tak. Trzy osoby, które zrobią najwięcej, otrzymają kolorowy nick (tutaj do wyboru, albo będzie to brązowy, jako osoba zasłużona, albo niebieski jako support/użytkownik aktywniejszy). Obie rangi mają oczywiście swoje profity, jak zmiana tytułu, animowane avatary i takie tam. Każdy użytkownik, który pomoże, otrzyma dodatkowo punkt reputacji admina, za to, że widzę, że coś robi, oraz własny tytuł użytkownika. Spośród wszystkich, kadrowicze wybiorą nowych moderatorów do wielu działów na forum. Jeśli będę zadowolony, to spośród wszystkich, wylosuję jakąś nagrodę rzeczową, albo sypnę licencją czy czymś :-). No dobrze, ale jak to wszystko zgłaszać? Sprawa jest prosta, zakładacie własny temat w o serwisie, o tytule [Czystka]Nick | Dział. Zawartość tematu powinna wyglądać tak: Dział: Link do działu W tagach [code][/code] wrzucić linki do postów lub tematów. Następnie na samym dole własny tytuł, który chcecie mieć, zostanie on ustawiony od razu, jak tylko przejrzę dany temat. Pomagajcie nam, abyśmy stali się najlepsi, heja! ;-) Pozdrawiam serdecznie |
|
|
|
|
#2 |
|
Zasłużony
|
Jeżeli tak to powrzucam parę swoich skryptów do Elfbot NG, uaktualniać listę skryptów też mógłbym robić.
// Bot B i C <3 -- karid |
|
|
|
|
#3 |
|
Beginner
Data dołączenia: Apr 2008
Podziękowań: 4
Podziękowano mu 2 razy w jednym poście.
![]() |
Nie ma sprawy, mogę wrzucić trochę skryptów z oficjalnego forum, trochę moich. Będzie z czego wybierać
|
|
|
|
|
#4 |
|
Beginner
Data dołączenia: Jan 2009
Podziękowań: 3
Podziękowano mu 5 razy w 3 postach.
![]() |
Ja jestem chętny do pomocy, w miarę wolnego czasu po szkolę będę pomagał!