![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Wygląd tematu |
|
|
#1 |
|
Guest
|
Siema,
Jak w temacie. Mam 70ed i chce wybrac sie na hunt z hlvl blokerem. Gdzie najlepiej? Z czego bic. Prosze o 2-3 miejscówki. |
|
|
#2 |
|
Misiaqqq <3
|
Może Formorgar Mines .? lub Okolnir .? :)
'...Dla takich jak Ty, załatwienie tej sprawy, to kilka ku*ew, jakieś ch*je i pedały. Wybacz, faktycznie dla mnie jesteś matoł, ale ku*wą i szmatą to pozostaje Nowator. To jest hip-hop, nie potrzebnie się napinasz, pewnie jesteś cienki jak sznurówki w mokasynach. O rety, przesadziłem z tym niestety, jesteś cienki jak sznurówki w butach na rzepy...' <33 |
|
|
|
|
#3 | |
|
Zasłużony
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Zasłużony
|
No to tak :
-Poi, Fenrock dl's z ava (nie zapomnij magma secika) -Behemoths z ava -Najniższe poziomy tomb'ów -Workery (bloker luruje ile się da, a Ty siekasz z thuderstorm~) |
|
|
|
|
#5 |
|
Guest
|
Tak, Okolnir juz jechałem solo. Jak dla mnie - Okolnir ssie ;)
Spróbujemy te DL ;) Thx za pomoc;) |
|
|
#6 |
|
Newbie
Data dołączenia: Apr 2008
Podziękowań: 0
Podziękowano mu 0 razy w 0 postach.
![]() |
Workery :D z vis lub thunderstorm lub dle z ava
|
|
|
|
|
#7 |
|
Guest
|
Dobra, a solo gdzie najlepiej?
Przypominam - Jestem ED: ) |
|
|
#8 |
|
Beginner
Data dołączenia: Feb 2009
Podziękowań: 2
![]() |
Co do expienia z blokerem hellspawnych na powierzchni bardzo mily exp i loot pod warunkiem ze zadne nooby nie przeszkadzaja ;p
Co do solo to water elementale nawet ladny exp lub mozesz spróbować na crystal spiderach . To i to z exori vis + czasem moga sie przydac jakies runy od energi jak wiecej gowna sie zluruje ;p @Down Ty pro bys napisał czy solo czy z blokiem bo chlopak pojdzie na takie nity i na hita spadnie na hp :P Ostatnio edytowany przez Kinex : 06-01-10 o 19:56 |
|
|
|
|
#9 |
|
Valo~
Data dołączenia: Oct 2008
Podziękowań: 6
![]() |
Destro yalahar, war golemy, frosty, ew. nightmary.
Ja tam expiłem. |
|
|