![]() |
|
|
|
Narzędzia tematu | Wygląd tematu |
|
|
#101 | |
|
Beginner
Data dołączenia: Dec 2008
Podziękowań: 6
Podziękowano mu 0 razy w 0 postach.
![]() |
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#102 |
|
Beginner
Data dołączenia: Jan 2009
Podziękowań: 0
![]() |
Oni chcą nas zniechęcić banując nam same hlvl, bo takiego naprawdę szkoda, a jak zbanuja atakiego nub chara co robisz tydzień na bocie to szkoda im czasu więc 30 nie mają się co bać dopiero taki 70 co już troche pobocił :P
|
|
|
|
|
#103 |
|
Botter
|
Mój 90ek też przepadł,tak,że 85+ :D
|
|
|
#104 |
|
Low Botter
Data dołączenia: Oct 2008
Podziękowań: 25
Podziękowano mu raz, w jednym poście.
![]() |
Widze że tak, na moim byłym świecie wpadłem to prawie cała guild poleciała co war-a wygrała. Używała ona combo SD w NG. 95% osób poleciało. W tym 3x Deleted nie wiadomo z jakiej okazji.. Weszłem na nowy mój świat teraz co gram i? +100 lvl-ów poleciało max-em 10. Więdz ta druga teoria daniela nie wiem czy jest możliwa. Prędzej GM-owie zbierali jakieś dowody. Te raporty bardziej prawdopodobne.
|
|
|
|
|
#105 |
|
Beginner
![]() |
Myślę, że Oni tak z około miesiąca zbierali klientów na bana^^ i takiego mass bana chcieli zrobić żeby pokazać czego to Oni nie wykryją ; O
|
|
|
|
|
#106 |
|
Reegae <3 Faza po Kawie<3
Data dołączenia: Mar 2008
Podziękowań: 10
Podziękowano mu 100 razy w 40 postach.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Po pierwsze, na tym świecie gdzie gram zapytaj kogoś ( h-lvl ) o nick "xxX"< Mój NIck" Zaraz będzie aha ten botter czy coś w tym rodzaju słowa blackd, elf, ng używałem tyle razy że nie idzie tego zliczyć, na czarnej liście jestem z pół roku, reportów było na mnie od groma, używałem nieraz elfa + blackd'a. Bana nie mam. Czasem po 7 mc chodziło, na żadnym z charów nie otrzymałem bana. Co do ludzi piszących " Oh oh ale się ciesze nie logowałem się tydzień to ban mi nie grozi. Gówno prawda: Hextas wrzucał screena z kolesiem który ostatni raz logował się ósmego stycznia 2009 ( TAK TAK 21 dni temu ). A bana dostał dzisiaj na 30 dni. A więc? Przypadek?.
@Down Przeczytałeś mój post? Widzisz co napisałem na temat słów "blackd, elf, itd. " Kto jest tak dziwny żeby na default sobie pisać "Siema koleszko używam sobie botka blackd daje rade ale elf na pallka jest lepszy".
Dajcie wy mi wszyscy święty spokój oneone!111!!!oneonoenoe1!!o111!oneonełanłanłan!!!1 111 Ostatnio edytowany przez Sopelek : 31-01-09 o 00:07 |
|
|
|
|
#107 |
|
Newbie
![]() |
Moim zdaniem zbanowali na podstawie priv msg logów, bo mój main char 110+ ek dostał bana, a z niego zawsze gadałem o botach, blackd etc. Natomiast facc knight tylko exp, odnosil kase do banku i z powrotem 0 chatow z kimkowiek i nie ma bana. ; /
@edit I być może nie chodzi tu o używane słowo blackd, tylko o jakieś hexy za pomocą, których bot wypowiada dany czar. Bot nie pije manasa jak zwykły gracz, tylko za pomocą exiva manafluid (stara tibia, nie pamietam jak jest z potami) @edit2 @up Koleżko widzisz mojego edita? Aha, i jeszcze oni mają logi z privów, nie z def. (z def. z reszta tez maja) W każdym badz razie mam pograne na ferie. Ostatnio edytowany przez Setro : 31-01-09 o 00:16 |
|
|
|
|
#108 |
|
Newbie
Data dołączenia: Dec 2008
Podziękowań: 2
![]() |
A może poprostu klient sprawdza gzdie gracz "kliknął" bo w cave bocie można ustawić waypont, potem przejść dalej za ekran i znów ustawić i bot będzie chodził, ale normalnie człowiek nie jest w stanie kliknąć tak daleko bo nie widzi na ekranie, chyba że na mini mapie, ale jak chodzi tą samą drogą to jakie jest prawdopodobieństwo, że przez 10 godzin expiać na małpach czy gdzie kolwiek klikając na mini mapie zawsze klikniemy w to samo miejsce? Ja 2 razy nie potrafie (ba nawet na schody po minimapie nie umiem wejść xD)
|
|
|
|
|
#109 |
|
Banned
|
Koniec spekulacji, ładnie sobie ponabijaliście. Temat zamykam, chcecie kontynuować swoje wywody zapraszam do podania sobie numerów gg, zrobienia konferencji i proszę dyskutować.
|
|
|
![]() |
|
| Tagi |
| 4959, ban, kont, mass ban, oszustwo, zbanowych |
| Narzędzia tematu | |
| Wygląd tematu | |
|
|