Zobacz koniecznie!
Navigation » Botting.pl - Botowanie to przecież nie przestępstwo > Ogólne o forum > Niusy » 4959 Kont zbanowych za oszustwo

Zamknij temat

Narzędzia tematu Wygląd tematu
Stary 30-01-09, 23:35   #101
Pyrek
Beginner

Data dołączenia: Dec 2008
Podziękowań: 6
Podziękowano mu 0 razy w 0 postach.
Pyrek jeszcze nie znają
Cytat:
Oryginalnie napisane przez TheSnake Zobacz post
http://www.blackdtools.com/forum/showthread.php?t=35800

2 teorie od twórcy blackd

lol, sry all, ale odświeżanie nie działało o.o dopiero po napisaniu posta

prosze o skasowanie posta, nie chce warna :(((
żal mnie :|

btw. może niech ktoś spróboje pisać z 20 razy blackd, ng, bot i zobaczymy czy dostanie bana (za kilka dni nie mówie że teraz)
zrobilem noobchara i pisalem kilkanascie razy wyrazy typu: "blackd" "ng" "bot" elfbot" i niccccc ;/
Pyrek jest offline  
Stary 30-01-09, 23:40   #102
kocyk
Beginner

Data dołączenia: Jan 2009
Podziękowań: 0
kocyk jeszcze nie znają
Standardowy

Oni chcą nas zniechęcić banując nam same hlvl, bo takiego naprawdę szkoda, a jak zbanuja atakiego nub chara co robisz tydzień na bocie to szkoda im czasu więc 30 nie mają się co bać dopiero taki 70 co już troche pobocił :P
kocyk jest offline  
Stary 30-01-09, 23:44   #103
Byakuin
Botter

Byakuin's Avatar

Data dołączenia: Oct 2008
Podziękowań: 17
Podziękowano mu 8 razy w 6 postach.
Byakuin jest dość znany
Wyślij wiadomość przez Skype™ do Byakuin
Standardowy

Cytat:
Oryginalnie napisane przez NargAroth Zobacz post
Na razie zajmują się tymi 100+ potem wezmą się pewnie za low lvl-e :D
Mój 90ek też przepadł,tak,że 85+ :D

Byakuin jest offline  
Stary 30-01-09, 23:47   #104
clockens
Low Botter

Data dołączenia: Oct 2008
Podziękowań: 25
Podziękowano mu raz, w jednym poście.
clockens jeszcze nie znają
Standardowy

Widze że tak, na moim byłym świecie wpadłem to prawie cała guild poleciała co war-a wygrała. Używała ona combo SD w NG. 95% osób poleciało. W tym 3x Deleted nie wiadomo z jakiej okazji.. Weszłem na nowy mój świat teraz co gram i? +100 lvl-ów poleciało max-em 10. Więdz ta druga teoria daniela nie wiem czy jest możliwa. Prędzej GM-owie zbierali jakieś dowody. Te raporty bardziej prawdopodobne.
clockens jest offline  
Stary 30-01-09, 23:52   #105
kocyk
Beginner

kocyk jeszcze nie znają
Standardowy

Myślę, że Oni tak z około miesiąca zbierali klientów na bana^^ i takiego mass bana chcieli zrobić żeby pokazać czego to Oni nie wykryją ; O
kocyk jest offline  
Stary 31-01-09, 00:03   #106
Sopelek
Reegae <3 Faza po Kawie<3

Sopelek's Avatar

Data dołączenia: Mar 2008
Podziękowań: 10
Podziękowano mu 100 razy w 40 postach.
Sopelek jest znanySopelek jest znanySopelek jest znanySopelek jest znanySopelek jest znany
Standardowy

Po pierwsze, na tym świecie gdzie gram zapytaj kogoś ( h-lvl ) o nick "xxX"< Mój NIck" Zaraz będzie aha ten botter czy coś w tym rodzaju słowa blackd, elf, ng używałem tyle razy że nie idzie tego zliczyć, na czarnej liście jestem z pół roku, reportów było na mnie od groma, używałem nieraz elfa + blackd'a. Bana nie mam. Czasem po 7 mc chodziło, na żadnym z charów nie otrzymałem bana. Co do ludzi piszących " Oh oh ale się ciesze nie logowałem się tydzień to ban mi nie grozi. Gówno prawda: Hextas wrzucał screena z kolesiem który ostatni raz logował się ósmego stycznia 2009 ( TAK TAK 21 dni temu ). A bana dostał dzisiaj na 30 dni. A więc? Przypadek?.

@Down
Przeczytałeś mój post? Widzisz co napisałem na temat słów "blackd, elf, itd. " Kto jest tak dziwny żeby na default sobie pisać "Siema koleszko używam sobie botka blackd daje rade ale elf na pallka jest lepszy".

Ostatnio edytowany przez Sopelek : 31-01-09 o 00:07
Sopelek jest offline  
Stary 31-01-09, 00:05   #107
Setro
Newbie

Setro jeszcze nie znają
Standardowy

Moim zdaniem zbanowali na podstawie priv msg logów, bo mój main char 110+ ek dostał bana, a z niego zawsze gadałem o botach, blackd etc. Natomiast facc knight tylko exp, odnosil kase do banku i z powrotem 0 chatow z kimkowiek i nie ma bana. ; /

@edit
I być może nie chodzi tu o używane słowo blackd, tylko o jakieś hexy za pomocą, których bot wypowiada dany czar. Bot nie pije manasa jak zwykły gracz, tylko za pomocą exiva manafluid (stara tibia, nie pamietam jak jest z potami)

@edit2

@up
Koleżko widzisz mojego edita? Aha, i jeszcze oni mają logi z privów, nie z def. (z def. z reszta tez maja)
W każdym badz razie mam pograne na ferie.

Ostatnio edytowany przez Setro : 31-01-09 o 00:16
Setro jest offline  
Stary 31-01-09, 00:14   #108
TheSnake
Newbie

Data dołączenia: Dec 2008
Podziękowań: 2
TheSnake jeszcze nie znają
Standardowy

A może poprostu klient sprawdza gzdie gracz "kliknął" bo w cave bocie można ustawić waypont, potem przejść dalej za ekran i znów ustawić i bot będzie chodził, ale normalnie człowiek nie jest w stanie kliknąć tak daleko bo nie widzi na ekranie, chyba że na mini mapie, ale jak chodzi tą samą drogą to jakie jest prawdopodobieństwo, że przez 10 godzin expiać na małpach czy gdzie kolwiek klikając na mini mapie zawsze klikniemy w to samo miejsce? Ja 2 razy nie potrafie (ba nawet na schody po minimapie nie umiem wejść xD)
TheSnake jest offline  
Stary 31-01-09, 00:21   #109
dras
Banned

Data dołączenia: Mar 2008
Podziękowań: 5
Podziękowano mu 37 razy w 23 postach.
dras jest znanydras jest znanydras jest znanydras jest znany
Wyślij wiadomość przez Skype™ do dras
Standardowy

Koniec spekulacji, ładnie sobie ponabijaliście. Temat zamykam, chcecie kontynuować swoje wywody zapraszam do podania sobie numerów gg, zrobienia konferencji i proszę dyskutować.
dras jest offline  
Zamknij temat

Tagi
4959, ban, kont, mass ban, oszustwo, zbanowych

Narzędzia tematu
Wygląd tematu

Zasady Postowania