![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Wygląd tematu |
|
|
#1 |
|
Banned
|
Dzisiaj CipSoft zbanował 4959, powtarzam 4959 za używanie nie legalnego oprogramowania wspomagające grę. Te konta zostały zidentyfikowane przez z dokładnością, dlatego składanie skarg w tej sprawie jest bez sensu. Skargi będą ignorowane i odrzucane. CipSoft nie chce ujawniać kryteriów według jakich banują, ale mają dowody.
Liczba zbanowanych kont jest i tak niska, zostały zbanowane tylko te konta, na które były solidne dowody. CipSoft wie o większej liczbie boterów, jednak zbiera dowody, gdyż te, które aktualnie posiada, są niewystarczające do ukarania ich w tej chwili. Pozostają oni jednak na naszej liście. ![]() Możecie być pewni, że to było nie jedno działanie. Najlepszym wyjście od uniknięcia bana, jest zaprzestanie oszukiwania. Jak zostało powiedziane w Styczniowym artykule, CipSoft nie chce oszuwikania w Tibii i chcą kontynuować automatyczną banicje oszustów. Pozdrawiamy, ekipa blackdproxy.pl Ostatnio edytowany przez dras : 30-01-09 o 16:45 |
|
|
|
|
#2 |
|
PWJ Na 200%
Data dołączenia: Sep 2008
Podziękowań: 35
Podziękowano mu 152 razy w 74 postach.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
No to nieciekawa sprawa, raz się cieszę że staminy ostatnio nie miałem.
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Banned
Data dołączenia: Jul 2008
Podziękowań: 0
Podziękowano mu 0 razy w 0 postach.
![]() |
Cytat:
Jestem bardzo ciekawy, jak Cipsoft zbanował tych graczy, o ile pamiętam nie było żadnych patchów w ostatnim czasie. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Newbie
Data dołączenia: Aug 2008
![]() |
Wlasnie poszedl sie jebac 78 ek. Banik na 30dni. A tylko mialem wlaczone zeby mi pokazywalo exp ;s/
P.S Lepiej wykombinujcie jak to ztlamsic ;s Jan 30 2009, 14:08:10 CET Kwiatu ziom AccBan using unofficial software to play, account will be deleted in case of further rule violations! 30 days |
|
|
|
|
#5 |
|
Zasłużony
|
Jedyne co możecie w tej chwili zrobić, to zaprzestać używac bota, usunąć z komputera wszystkie multiklienty i poczekać na instrukcje od Blackd Tools.
|
|
|
|
|
#6 |
|
Beginner
Data dołączenia: Jul 2008
Podziękowań: 6
Podziękowano mu 15 razy w 12 postach.
![]() ![]() ![]() |
Szkoda ze mam zainstalowane blackd...
Ostatnio logowalem tylko (bez blackd) jak rozsyalalem allegrowiczom kase :/ Ban na 30 dni.. SUPER :< |
|
|
|
|
#7 |
|
Newbie
![]() |
E tam miesiac bez no lifa ;s co ja bede robil :( szkoda ze wczesniej ktos nie ostrzegl. Szkoda tylko miecha pacca .
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Zasłużony
|
Cytat:
Dobra wiadomość: Masowe bany nie są tylko za Blackd Proxy - użytkownicy NG i Elfbota też zostali ukarani. |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Newbie
![]() |
u nas na servie Yalahar puste.. Najlepsza gildia same 200+ prawie all maja bany.Troche szkoda. Treaz tylko dobrze dla legalnych graczy bo beda miec wolne respy xD
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Beginner
Data dołączenia: Mar 2008
![]() |
Ja tam nie wierze w te liczby. Zbanowali wielu graczy, ale wątpie żeby prawie 5tys kont. No jedyną opcją jest to, że mainy z cashmakerami xd Nie ma co gdybać jak oni to zrobili, pożyjemy zobaczymy.
17:01 Hastekk [94]: pojebane w twoim jezyku - to mowi wszystko 17:01 Dranaceram Toom [114]: dokladnie 17:02 Hastekk [94]: XD 17:02 Dranaceram Toom [114]: Ty tez jestes pojebany Cytat:
|
|
|
|
![]() |
| Tagi |
| 4959, ban, kont, mass ban, oszustwo, zbanowych |
| Narzędzia tematu | |
| Wygląd tematu | |
|
|