![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Wygląd tematu |
|
|
#1 |
|
Data dołączenia: Mar 2008
Podziękowań: 3
Podziękowano mu 16 razy w 2 postach.
![]() ![]() |
Życzenia !
W dniu Wielkanocy (razem bocimy)
życzę Wam mocy, (to nie potrzebne) zero zmęczenia, (dzięki botowi) dużo natchnienia, (bo trzeba włączyć) serca szczerego, (w razie GMa) domu ciepłego. Niech to będzie czas uroczy, (niech parę levli wpadnie) życzę wszystkim miłej nocy. (tylko uwaga na GMów) Życzenia od EkipY BlackdProxy ! Jadę do rodziny nie będzie mnie przez parę dni :P |
|
|
|
|
#2 |
|
Newbie
Podziękowań: 0
Podziękowano mu 0 razy w 0 postach.
![]() |
Wzajemnie..
a ode mnie to zycze wam ?ysego zaj?ca i w?ochatego jajeczka jak?e nie inaczej Wielkanocnego :D |
|
|
|
|
#3 |
|
Mario kox
![]() |
Kto ty jeste??
-Jajeczko. -Jaki znak twój? -?ó?teczko. -Gdzie ty mieszkasz? -W skorupce. -W jakim kraju? -W kurzej dupce. Wszystkiego najlepszego z okazji ?wi?t Wielkanocnych :)
|
|
#4 |
|
Pluszowy Misio
|
Oczywiscie wszystkiego najlepszego, zebyscie spedzili te swieta nie przy tibii czychajac kiedy wbije GM, tylko razem z rodzina. Odejdzcie troche od komputera, posiedzcie z nimi, porozmawiajcie, posmiejscie sie i wczujcie sie w ta atmosfere Swiat Wielkiej Nocy.
Pozdrawiam, Pekezu Z okazji swiat, jesli ktos do mnie napisze o wlasna range na forum - zmienie jak tylko bede mial czas :) Dodatkowo WSZYSTKICH userow, ktorzy nie aktywowali sie mailem - przenioslem do aktywowanych :) |
|
|
|
|
#5 |
|
Baptized in fire
Podziękowań: 7
Podziękowano mu 18 razy w 11 postach.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Za oknami ?nie?ek ?nie?y… Có? to, spójrz, zaj?czek bie?y! Komu ?wi?ta si? zmyli?y? To Wielkanoc w ?rodku zimy? Zmartwychwsta?y z Grobu wstanie, A tu ?nieg na powitanie. Wiosna drzewa przystroi?a, Bia?ym puchem wyklei?a. Có?, tak ?wi?ta te sp?dzimy: Alleluja w czasie zimy. Ale rado?? w nas wiosenna, W sercach brzmi nam wci?? „Hosanna” Chc? Wam ?yczy? moc Rado?ci, I Pokoju i Mi?o?ci. Na „dyngusa” ciep?ej wody ?wi?towania a? do ?rody.
Wszystkiego najlepszego :**
|
|
#6 |
|
Banned
|
Dwa kurczaki w koszyku siedz?
I rze?uch? sobie jedz?, Baran w szopie zio?o pali Pewnie zaraz si? przewali, Ksi?dz za sto?em ju? si? buja Weso?ego Alleluja! Wszystkiego naj od Drasa ;ddd |
|
|
|
|
#7 |
|
Newbie
![]() |
T?czowych Pisanek
Na stole pyszno?ci Mokrego Dyngusa I wspania?ych go?ci Niech to b?dzie czas uroczy ?ycz? mi?ej Wielkiej Nocy! Mam nadzieje ?e GM'a nie spotkam :rolleyes:
|
|
#8 |
|
Guest
|
Moc prezentów od zaj?czka
co koszyczek trzyma w r?czkach Wielu wra?e?, mokrej g?owy w poniedzia?ek dyngusowy. ?ycz? jaja ?wi?conego i wszystkiego najlepszego! A ja spotka?em i to 3x pana Gma ;D Ale na main charze wi?c mi móg? :D |
|
|
#9 |
|
Banned
![]() |
No wszystkiego naj itp xd
|
|
|
|
|
#10 |
|
Newbie
Podziękowano mu raz, w jednym poście.
![]() |
Nie my?l kto, nie my?l sk?d
?ycz? Ci Weso?ych ?wi?t, Nie my?l sobie ?e to bajka, ?ycz? Ci Smacznego Jajka. Niech tradycja wód? leje, Bo zaj?czek dzi? szaleje. ?ycz? wam 300 lv, 10kk gp i 0 banów :) btw. Dzisiaj na moim serwie GM z 3 razy wbija? :eek: z 15 typa banished :D odpu?cili by botterkom na ?wi?ta :) |
|
|