Zobacz koniecznie!
Navigation » Botting.pl - Botowanie to przecież nie przestępstwo > Tibia > Ogólnie o Tibii » 3 postacie zbanowane dzisiaj 21.01.10

Zamknij temat

Narzędzia tematu Wygląd tematu
Stary 21-01-10, 21:42   #21
Skrypter
Guest

Standardowy

Czyli kolejny massban <3
Ja na 7 postaci - 0 bana ;)
Ja trwam przy swojej teorii:
Trzeba botować z głową + elfbot..
Używam róznych rzeczy typu: trade helpery, reconect po kick/ss i nic..
Fart przez 9 miesięcy? Raczej nie.

Stary 21-01-10, 21:48   #22
exador
Beginner

Data dołączenia: Oct 2008
Podziękowań: 2
Podziękowano mu 2 razy w 2 postach.
exador jeszcze nie znają
Standardowy

Dwa money makery dostały bana w tym jeden bocił tylko jeden dzień
elf bot...

AccBan using unofficial software to play, account scheduled for deletion!

Account banished until deletion because of using unofficial software to play (Automatically detected)

to jest delete? nigdy wcześniej nie miałem bana na tym charze ;p
exador jest offline  
Stary 21-01-10, 22:58   #23
Kobo
Newbie

Data dołączenia: Apr 2008
Podziękowań: 0
Podziękowano mu 0 razy w 0 postach.
Kobo jeszcze nie znają
Standardowy

Cytat:
Oryginalnie napisane przez exador Zobacz post
Dwa money makery dostały bana w tym jeden bocił tylko jeden dzień
elf bot...

AccBan using unofficial software to play, account scheduled for deletion!

Account banished until deletion because of using unofficial software to play (Automatically detected)

to jest delete? nigdy wcześniej nie miałem bana na tym charze ;p
tak to delete ;] bo cos im sie sypnelo i zamiast banami wielu obdarowuje deletami
@Skrypter
To masz farta ale teraz bardzo wielu ludzi uzywajacych elfa dostalo bana, chyba faktycznie sie zmienilo cos bo wczesniej wykrywali jakos 1/1000 osob z elfem a teraz bany jak po deszczu
Kobo jest offline  
Stary 21-01-10, 23:00   #24
Own_3d
Botter

Own_3d's Avatar

Data dołączenia: Feb 2009
Podziękowań: 5
Podziękowano mu 7 razy w 7 postach.
Own_3d jest na ustach wielu
Standardowy

Cytat:
Oryginalnie napisane przez Kobo Zobacz post
tak to delete ;] bo cos im sie sypnelo i zamiast banami wielu obdarowuje deletami
@Skrypter
To masz farta ale teraz bardzo wielu ludzi uzywajacych elfa dostalo bana, chyba faktycznie sie zmienilo cos bo wczesniej wykrywali jakos 1/1000 osob z elfem a teraz bany jak po deszczu
Heh, nic im sie nie sypnelo, tylko to ma tak byc.
Gracze z darmowym kontem przylapani na boceniu dostaja od dzis odrazu delete, a gracze z platnym kontem maja 2 szanse tak jak to caly czas bylo.

@edit
Tez nie mam bana, a uzywalem najprostrzych, najbardziej noobskich hotkeyow jakie moga byc :>
Own_3d jest offline  
Stary 21-01-10, 23:25   #25
Piesek
Zaawansowany botter

Piesek's Avatar

Podziękowań: 53
Podziękowano mu 20 razy w 12 postach.
Piesek jest na ustach wieluPiesek jest na ustach wielu
Standardowy

Cytat:
Oryginalnie napisane przez Own_3d Zobacz post
Heh, nic im sie nie sypnelo, tylko to ma tak byc.
Gracze z darmowym kontem przylapani na boceniu dostaja od dzis odrazu delete, a gracze z platnym kontem maja 2 szanse tak jak to caly czas bylo.

@edit
Tez nie mam bana, a uzywalem najprostrzych, najbardziej noobskich hotkeyow jakie moga byc :>
Tak NIGDY nie było...wiem, bo na faccu też bana za bota miałem (tyle, że od GMa, więc jakiś czas temu już) i nie było usunięcia konta.
Piesek jest offline  
Stary 21-01-10, 23:40   #26
Own_3d
Botter

Own_3d's Avatar

Data dołączenia: Feb 2009
Podziękowań: 5
Podziękowano mu 7 razy w 7 postach.
Own_3d jest na ustach wielu
Standardowy

@up
Przeczytaj ze zrozumieniem i zobaczysz o czym moj post mowi wogole ;d
Own_3d jest offline  
Stary 21-01-10, 23:51   #27
Orion
Administrator

Orion's Avatar

Data dołączenia: Mar 2008
Podziękowań: 39
Podziękowano mu 39 razy w 24 postach.
Orion jest sławnyOrion jest sławnyOrion jest sławnyOrion jest sławnyOrion jest sławnyOrion jest sławnyOrion jest sławnyOrion jest sławnyOrion jest sławny
Standardowy

Cytat:
Oryginalnie napisane przez mispe
@Down
Orion, moim zdaniem jest to kwestia wyboru odpowiedniego serwera, odpowiednie stanowisko znajomych a przede wszystkim umiejętność zdobywania lvli asap, w czym nie zaprzecze, najlepszy nie jestem ;) bo od jakiegoś czasu tibie traktuje jako komunikator ;D

@last edit
a powiedz mi kto tutaj choć trochę nie jest uzależniony od Tibi? Myślę, że każdy kto przegląda to forum, chodź trochę przyzna mi trochę racji ;D
Moim zdaniem to jest tak, że jeżeli wybieramy serwer, gdzie nikogo nie znamy, to prawdopodobieństwo tego, że zaczniemy bottować jest o wiele większe niż gdy gramy ze znajomymi. Z doświadczenia wiem, że jeżeli rozmawiasz ze znajomymi, to czas i level lecą szybciej. Natomiast, kiedy jesteś sam czas Ci się dłuży i szybko się nudzisz. Tak samo wygląda expienie ze znajomymi - kiedyś zupełnie nieświadomy upływu czasu spędziłem ponad osiem godzin i nie czułem się ani zmęczony, ani znudzony.

Szybkie levelowanie wcale nie jest potrzebne żeby się dobrze bawić, chociaż wysoki level daje więcej możliwości zabawy. :P Co do "uzależnienia", to się nie zgodzę. Mylisz pojęcie "uzależnienie" z pojęciem "przyzwyczajenie". Ja gram z przyzwyczajenia i dla przyjemności. Przywykłem do tego, że pod wieczór wchodzę na jakiś serwer i gram, ale nie jest to coś takiego, że ja czuję, że muszę grać i przykładam jakąś wagę do tej gry. Kiedy znalazłem inną, lepszą grę, to miałem rozbrat z Tibią przez długi okres czasu. Potem za namową kolegi wróciłem, ale mówiąc szczerze wcale nie brakowało mi jej. ;)

Orion jest offline  
Stary 22-01-10, 00:22   #28
mispe
Zaawansowany botter

Podziękowań: 59
Podziękowano mu 5 razy w 4 postach.
mispe jest na ustach wielu
Standardowy

Orion, uwierz mi, że bariera pomiędzy uzależnieniem a przyzwyczajeniem jest naprawdę niewielka ;> przynajmniej jeżeli chodzi o Tibie i inne gry które "wchłaniają" ;D

Tagi
210110, dzisiaj, postacie, zbanowane

Narzędzia tematu
Wygląd tematu

Zasady Postowania