![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Wygląd tematu |
|
|
#21 |
|
Guest
|
Czyli kolejny massban <3
Ja na 7 postaci - 0 bana ;) Ja trwam przy swojej teorii: Trzeba botować z głową + elfbot.. Używam róznych rzeczy typu: trade helpery, reconect po kick/ss i nic.. Fart przez 9 miesięcy? Raczej nie. |
|
|
#22 |
|
Beginner
Data dołączenia: Oct 2008
Podziękowań: 2
Podziękowano mu 2 razy w 2 postach.
![]() |
Dwa money makery dostały bana w tym jeden bocił tylko jeden dzień
elf bot... AccBan using unofficial software to play, account scheduled for deletion! Account banished until deletion because of using unofficial software to play (Automatically detected) to jest delete? nigdy wcześniej nie miałem bana na tym charze ;p |
|
|
|
|
#23 | |
|
Newbie
Data dołączenia: Apr 2008
Podziękowań: 0
Podziękowano mu 0 razy w 0 postach.
![]() |
Cytat:
@Skrypter To masz farta ale teraz bardzo wielu ludzi uzywajacych elfa dostalo bana, chyba faktycznie sie zmienilo cos bo wczesniej wykrywali jakos 1/1000 osob z elfem a teraz bany jak po deszczu |
|
|
|
|
|
#24 | |
|
Botter
Data dołączenia: Feb 2009
Podziękowań: 5
Podziękowano mu 7 razy w 7 postach.
![]() |
Cytat:
Gracze z darmowym kontem przylapani na boceniu dostaja od dzis odrazu delete, a gracze z platnym kontem maja 2 szanse tak jak to caly czas bylo. @edit Tez nie mam bana, a uzywalem najprostrzych, najbardziej noobskich hotkeyow jakie moga byc :> |
|
|
|
|
|
#25 | |
|
Zaawansowany botter
Podziękowań: 53
Podziękowano mu 20 razy w 12 postach.
![]() ![]() |
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#26 |
|
Botter
Data dołączenia: Feb 2009
Podziękowań: 5
Podziękowano mu 7 razy w 7 postach.
![]() |
@up
Przeczytaj ze zrozumieniem i zobaczysz o czym moj post mowi wogole ;d |
|
|
|
|
#27 | |
|
Administrator
Data dołączenia: Mar 2008
Podziękowań: 39
Podziękowano mu 39 razy w 24 postach.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Szybkie levelowanie wcale nie jest potrzebne żeby się dobrze bawić, chociaż wysoki level daje więcej możliwości zabawy. :P Co do "uzależnienia", to się nie zgodzę. Mylisz pojęcie "uzależnienie" z pojęciem "przyzwyczajenie". Ja gram z przyzwyczajenia i dla przyjemności. Przywykłem do tego, że pod wieczór wchodzę na jakiś serwer i gram, ale nie jest to coś takiego, że ja czuję, że muszę grać i przykładam jakąś wagę do tej gry. Kiedy znalazłem inną, lepszą grę, to miałem rozbrat z Tibią przez długi okres czasu. Potem za namową kolegi wróciłem, ale mówiąc szczerze wcale nie brakowało mi jej. ;) |
|
|
|
|
|
#28 |
|
Zaawansowany botter
Podziękowań: 59
Podziękowano mu 5 razy w 4 postach.
![]() |
Orion, uwierz mi, że bariera pomiędzy uzależnieniem a przyzwyczajeniem jest naprawdę niewielka ;> przynajmniej jeżeli chodzi o Tibie i inne gry które "wchłaniają" ;D
![]() |
| Tagi |
| 210110, dzisiaj, postacie, zbanowane |
| Narzędzia tematu | |
| Wygląd tematu | |
|
|