![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Wygląd tematu |
|
|
#11 | |
|
Zasłużony
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
PWJ Na 200%
Data dołączenia: Sep 2008
Podziękowań: 34
Podziękowano mu 152 razy w 74 postach.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Note: Account scheduled for deletion!
Exactly, nowy noobcharek. |
|
|
|
|
#13 |
|
Administrator
Data dołączenia: Mar 2008
Podziękowań: 39
Podziękowano mu 39 razy w 24 postach.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jasne, zajmuje kilka godzin, ale umówmy się - nie musisz wbijać kolejnych poziomów co 1-2 dni. Ja tutaj nie mam na myśli osób, które nastawiają się w 100% na expienie. Bardziej chodziło mi o graczy, których w Tibii jara coś więcej niż ich poziom i możliwość sprzedania postaci w przyszłości. Ja wiem, że Ty, czy wielu innych botterów tego nie rozumiecie, ale Tibia jest przede wszystkim grą, a gry są stworzone do zabawy. Co za tym idzie prócz tępego, bezmyślnego expienia można zebrać kolegów i iść sobie poexpić gdzieś, gdzie niekoniecznie osiągniesz optymalną ilość expa na godzinę i jednocześnie nie będziesz miał jakiegoś super lootu. Ot, sztuka dla sztuki. Zakładając, że mamy postać na tym 150-200 levelu... na takim poziomie masz dosyć spore możliwość wybrania expowiska, w szczególności jeżeli masz kolegów. Co za tym idzie - granie w Tibię może być zabawne i taka była pierwotna idea Tibii - czerpanie przyjemności z gry.
|
|
|
|
|
#14 | |
|
Misiaqqq <3
|
Cytat:
'...Dla takich jak Ty, załatwienie tej sprawy, to kilka ku*ew, jakieś ch*je i pedały. Wybacz, faktycznie dla mnie jesteś matoł, ale ku*wą i szmatą to pozostaje Nowator. To jest hip-hop, nie potrzebnie się napinasz, pewnie jesteś cienki jak sznurówki w mokasynach. O rety, przesadziłem z tym niestety, jesteś cienki jak sznurówki w butach na rzepy...' <33 |
|
|
|
|
|
#15 | |
|
Zasłużony
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#16 |
|
Zaawansowany botter
Data dołączenia: Apr 2008
Podziękowań: 59
Podziękowano mu 5 razy w 4 postach.
![]() |
jesli macie fun z grania niskopoziomowymi postaciami powodzenia ;D
|
|
#17 |
|
Zasłużony
|
Fun z wbijania leveli wysokopoziomowymi podobnie, bo jak będziesz ciągle wastować to długo nie pociągniesz
|
|
|
|
|
#18 | ||
|
Administrator
Cytat:
Cytat:
Czasami serio tęsknię za tymi czasami 3-4 lata temu, kiedy Tibia nie opierała się na klikaniu F4, F4, F4, F2, F4, czy "Follow Waypoints" & "Enable Targetting". Teraz Tibia za sprawą tych wszystkich "ułatwiaczy" zrobiła się cholernie nudna i monotonna. No chyba, że ktoś chce traktować ją w kategorii zarobku. :P |
||
|
|
|
|
#19 |
|
Zaawansowany botter
Data dołączenia: Apr 2008
Podziękowań: 59
Podziękowano mu 5 razy w 4 postach.
![]() |
@Orion, przeczytałem caly temat, a napisałem odnosnie jednej z jego czesci ;D
A co do wypowiedzi karida, absolutnie się nie zgodzę ;D przykład całkiem nam bliski Souret i jego ms :> @Down Orion, moim zdaniem jest to kwestia wyboru odpowiedniego serwera, odpowiednie stanowisko znajomych a przede wszystkim umiejętność zdobywania lvli asap, w czym nie zaprzecze, najlepszy nie jestem ;) bo od jakiegoś czasu tibie traktuje jako komunikator ;D @last edit a powiedz mi kto tutaj choć trochę nie jest uzależniony od Tibi? Myślę, że każdy kto przegląda to forum, chodź trochę przyzna mi trochę racji ;D
x) Ostatnio edytowany przez mispe : 21-01-10 o 21:05 |
|
|
|
|
#20 |
|
Administrator
Souret to nie do końca dobry przykład, wierz mi. W jego przypadku to nie fun, a uzależnienie. :DD
|
|
|
![]() |
| Tagi |
| 210110, dzisiaj, postacie, zbanowane |
| Narzędzia tematu | |
| Wygląd tematu | |
|
|