![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Wygląd tematu |
|
|
#1 |
|
Botter
Data dołączenia: Feb 2009
Podziękowań: 6
Podziękowano mu 6 razy w 5 postach.
![]() ![]() |
Siema, moj kumpel zrobil sobie konto, botowal i dostal bana. Konto mialo moze z miech. Po otrzymaniu bana, postac zostala skasowana, mimo ze byl to jego pierwszy ogolnie ban. Czemu tak?
|
|
#2 |
|
Zasłużony
|
jak konto ma mniej niz 6 miechów/nie ma rec-keya(nie wiem któa z tych opcji, bo obie słyszałem) to nie ma bana za botowanie, od razu delete
|
|
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
Jest tak: konta FACC - odrazu delete za botowanie, konta PACC [lub te które kiedykolwiek miały pacc na koncie] mają final warninga [który nigdy nie wygasa] i nast. ban za bot = delete
|
|
|
#4 |
|
Low Botter
Data dołączenia: Apr 2009
Podziękowań: 0
Podziękowano mu 5 razy w 5 postach.
![]() ![]() |
up. ja mam konto, ktorym od nie dawna boce, no i jak dostane bana to odrazu delete? konto ma juz 2 lata, jest wyrobiony rk, a pacc byl, tylko ze ten 7-dniowy ;p
|
|
|
|
|
#5 |
|
Beginner
Data dołączenia: Aug 2009
Podziękowano mu 0 razy w 0 postach.
![]() |
Ej a nie ma co jeszcze takiego ze jak masz poniżej 50 do tez odrazu delete bez względu na to czy ma się pacc czy nie?
|
|
|
|
|
#6 |
|
Beginner
Data dołączenia: Feb 2010
Podziękowano mu 0 razy w 0 postach.
![]() |
Nie poprostu dostajesz deletion warninga wg, tego co oni napisali, a od spring patch'a wywala cie z gry po banie, tzn kickuje cie. Nie moge nic potwierdzic w zwiazku z deletami gdyz nie dostalem bana od jakichs 8 miesiecy...
|
|
|
|
|
#7 |
|
Zasłużony
|
Też głupoty piszecie, a się nie znacie.
Jak masz powyżej 50 lvla na faccu to już nie ma deleta tylko jest ban. Jak masz poniżej 50 lvla to delete. No a jak masz pacc'a to nie ważne jaki lvl i tak jak Cie złapią to dostajesz bana. |
|
|
|
|
#8 |
|
Reegae <3 Faza po Kawie<3
Data dołączenia: Mar 2008
Podziękowań: 10
Podziękowano mu 100 razy w 40 postach.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ja z kolei słyszałem, że. Jeśli konto istnieje ponad pół roku to jest ban, jeśli konto posiada pacc lub kiedykolwiek go posiadało to jest ban, jeśli konto jest w miarę świeże i jest facc to delete.
|
|
#9 |
|
Zasłużony
|
Tyle teorii ilu ludzi. Prawda jest taka, że CipSoft nie ujawnia jakichkolwiek szczegółów dotyczących automatycznego banowania.
|
|
|
|
|
#10 |
|
Guest
|
Karidku, oni mówią o karach za bana..
Jestem za tym co napisał Souret i Sopelek |